2777
2789
عنوان

رلم غیریته و رابطمون جدیه

2039 بازدید | 94 پست

حالا اینا به کنار

من با بابام ی عکس انداختم من خودم یکم برهنه ام چون عروسی عکس انداختم میخوان بزارم استوری

بنظرتون گیرمیده؟

بصبریددد عکسو بزارمممممم.

وقتی پدرتون بهتون گیر نمیده رلتون که هیچ نسبت خاصی باهاتون نداره چرا باید گیر بده؟ 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از الان که هنوز زنت نشده بهت گیر میده؟ اه اه

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

از همین الان داری بهش رو میدی:/

کلمه غیرت به این معنا نیست که گیر بده و شما رو محدود کنه این عکس بزار اون عکس نزار اینو بپوش اون نپوش!!

تاسف واقعا

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

یعنی از الان که هنوز زنت نشده بهت گیر میده؟ اه اه

ای لعنت ب نی نی سایت ویرایش نمیکنه

هنوز زنش نشدی منظورم بود

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم