2777
2789
عنوان

برم سونو به نظرتون

102 بازدید | 15 پست

هفته ۹ بارداریم . هفته گذشته قلب رویت شد و همه چی اوکی بود . دو روز پیش چند قطره خون دفع کردم!و لک قهوه ای . از دو روز پیش شیاف میزارم . دکترم هم نیست تا شنبه 

نگرانم امروز برم سونو؟ 

یه تیر هایی هم میکشه زیر دلم 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفت شیاف بزار؟دکتر؟خب دکتر سونو ننوشت؟

اون موقع که پیش دکتر رفتم ۷ اسفند ... قلب دید سونو کرد همه چی اوکی بود . لک قهوه ای داشتم گفت شیاف بزار ...

سونو بعدی که نوشته ان تی آخر اسفنده

پروژسترون . نه هماتوم نداشتم

فکر کردم نوشتی از دو روز پیش میذاری

نگران نباش چیز مهمی نیست به خصوص که کم بوده و قطع شده. برو پیش یه ماما که خودش دستگاه سونو داشته باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اون موقع که پیش دکتر رفتم ۷ اسفند ... قلب دید سونو کرد همه چی اوکی بود . لک قهوه ای داشتم گفت شیاف ب ...

ببین مشکلی نداری نگران نباش

ولی هیچ وقت تو بارداری نزار اینجوری با استرس روزات طی بشه

همون بری بیمارستان زنان بگی استرس دارم از سلامتی جنینم ب خاطر لکه بینی خودشون میفرستنت سونو

ببین مشکلی نداری نگران نباشولی هیچ وقت تو بارداری نزار اینجوری با استرس روزات طی بشههمون بری بیمارست ...

دست خودم نیست یه سقط داشتم . واقعا دیگه اعصابم نمیکشه

عزیزم حالا کو تا شنبه برو ی دکتر دیگه بیمارستان ها همیشه دکتر زنان دارن

میرم سونو بعدش میرم بیمارستان

هیچی نیست عزیزممن توی هفته دهم لکه‌بینی داشتم که خودش قطع شد، فرداش رفتم دکتر فرستادم سونو، همه چی ن ...

الهی شکر که چیزی نبوده خدا حفظش کنه