2777
2789
عنوان

حذف تاپیک های مفید سایت

146 بازدید | 19 پست

سلام نی نی یار عزیز من چند وقتی سایت نبودم و از تغییرات بی خبرم . از دیشب داشتم دنبال کلی تاپیک مفید که سیو کرده بودم میگشتم که با ناباوری میبینم تمام تاپیک های مفید سایت تعطیل شدن دیشب برای شما پیام گذاشتم گفتید استارتر تاپیک باید درخواست بده تا تاپیک برگرده!! 

استارتر هایی که ما ازشون بیخبریم و این تاپیکها برای چندین سال پیش هست 

حالا میخوام بدونم تکلیف ما چی هست که بخاطر این تاپیک ها میومدیم به این سایت .

@بانوآرتمیس  

@دختر_گرانبها  

@اوپرا  

@گلبوته__خانوم  

تمام تاپیک های این عزیزان که مفید بودن و کلی مطالب آموزنده داشتن تعطیل شده چرا واقعا؟؟

@niniyar  

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》

خودشون درخواست حذف دادن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خودشون حذف کردن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون درخواست حذف دادن

بانو آرتمیس و گلبوته چندین ساله توی سایت نیستن چطور خواستن ؟؟ بقیه دوستان رو نمیدونم

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》
بانو آرتمیس و گلبوته چندین ساله توی سایت نیستن چطور خواستن ؟؟ بقیه دوستان رو نمیدونم

نمی‌شناسم اونا رو. ولی دختر گرانبها و اوپرا رو مطمئن هستم خودشون خواستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

معمولا استارتراخودشون پاک میکنن

شاید اوپرا و گرانبها خودشون خواسته باشن ولی آرتمیس و گلبوته چندین ساله نیستن توی سایت

نمی‌شناسم اونا رو. ولی دختر گرانبها و اوپرا رو مطمئن هستم خودشون خواستن.

آرتمیس و گلبوته خیلی سال بود دیگه فعال نبودن و تاپیک نمیزدن مطمئنم خودشون نخواستن

من نمیدونم چرا تاپیک های خاله زنکی باید بمونه و تاپیک های مفید سایت تعطیل باشه 

ازکجا میدونی شایداومده تاپیکاشو حذف کرده رفته

چون آرتمیس همیشه میخواست اون چهارتا تاپیک بمونه و بقیه تاپیکهاش حذف بشه الان دقیقا برعکس تاپیکهای مفیدش حذف شده و  بقیه مونده و این جز کار آدمای مریض این سایت نیست

همه که تاپیک خاله زنکی ندارن بگرد بازم تاپیک مفیدپیدامیکنی

نمیدونم آرتمیس رو میشناختی یا نه اون چهار تا تاپیکی داشت اندازه صدتا تاپیک مفید بود حرفایی که الان تازه من توی پیجای اینستا میبینم و با کلی هزینه باید یادبگیری آرتمیس بدون چشم داشت و چندین سال پیش به ما یاد میداد و خیلی خیلی ناراحتم از این موضوع

@بانوآرتمیس  

@niniyar  

وااااااای باووووورم نمیشه تاپیکا برگشتن یه دنیا ممنونم ازتون خیلی لطف کردید خیلی سپاسگزارم .🌹🌹🌹🌹🌹