2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟یعنی ویار هم تقصیر مردههههه؟😭😭

آره ب ژنتیک مرد بستگی داره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

عالی😅👍

شوهرم عالیه؟ یا اینکه وجودش خنثی و بی تاثیره عالیه😂

به نظرم ربطی نداره همش به سیستم بدن و ایمنی و کمبود مواد مغذی مربوطه. ژنتیکم موثره مادرم هردفعه تا روزی که میرفته برای مرخصی زایمان همکاراش نمیدونستن بارداره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چه خوب واسه منم دعا کن من دارم میمیرم از تهوع و استفراغ

انشالله بهتر شی. لیمو بخور. به بخور.

غذاهای صنعتی و سرخ شده و شیرینی چه طبیعی چه مصنوعی رو کم کن. من که مشکلی ندارم اینا رو میخورم حالم بد میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اره واقعا؟آخه دکترم چیزی نگفت سونو کبد و کلیه هم کرد

ببین اگر صفرا ی مادر غلیظ باشه یا مثلا بچه پسر باشه که مزاجش گرمه .صفرا غلیظ میشه .دیدی خیلی بعد زایمان کیسه صفراشون رو مجبور میشن در بیارن .همش به خاطر صفرای غلیظه .تمر هندی ازاون خارجیاش بخور خوبه

انشالله بهتر شی. لیمو بخور. به بخور.غذاهای صنعتی و سرخ شده و شیرینی چه طبیعی چه مصنوعی رو کم کن. من ...

اصلا هیچی روم اثر نداره 

همش بیمارستان بستری میشم 

روزانه بالای ۱۵ بار استفراغ دارم 

حالم افتضاحه 

توروخدا دعام کن 

شما چند هفته ای؟

ببین اگر صفرا ی مادر غلیظ باشه یا مثلا بچه پسر باشه که مزاجش گرمه .صفرا غلیظ میشه .دیدی خیلی بعد زای ...

سونو دادم صفرام اسلاژ داشت اگه اشتباه نگم

بهترین فوق تخصص گوارش رفتم گفت اصلا ربطی به اینا نداره و این ویار بارداریه باید دورش بگذره 

نی نی هم نمی‌دونم چیه هنوز معلوم نیست ولی ان تی احتمال پسر داد