2777
2789

دوستان میشه راهنماییم کنین من یه چنین آگهی ای دیدم و تماس گرفتم چیز خاصی نمیدونم ازشون گفته تو مازندارن ساری و نکا داریم نیروگاه شهید سلیمی. سرویس داره از هر شهر مازندران. اگه خارج از استان کار کنین تهران میرداماد و کرج هم شعبه داره اگه سهمیه ایثارگری ندارین و کلا سهمیه خاصی ندارین و قبلا کار نکردین و رزومه کار ندارین واسه اینکه شانس استخدامتون بالاتر بره میتونین معرفی کنین تو گروهای مختلف که بیان تماس بگیرن واسه استخدام در خارج از استان و بگن به من که معرفشون شما بودی، اونطوری معادل سهمیه حساب میشه و تو استخدامتون کمک میکنه. من خودم فارغ التحصیل ارشد صنایعم از شریف. میترسم کلاه برداری باشه. البته طرف داشت صحبت میکرد شنیدم چند نفر دیگه هم داشتن میپرسیدن مثلا از من اولش پرسید معرفتون کی بوده؟ اون چند نفرم همینو داشتن میپرسیدن از کسای دیگه

اینم آگهیشه:

سلام دوستان وقت بخیر
هولدینگ نیروگاه برق مپنا ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات سیکل های ترکیبی بویلر های حرارتی توربین های بادی  درقسمت اداری  تجاری  پروژه ای، ازسن 18تا 28، مدرک سیکل تا فوق لیسانس پایه حقوق18به بالا  وهم چنین بیمه  عیدی سنوات خوابگاه های سازمانی اقدام به جذب نیرو میکنه درصورت تمایل برای ارسال رزومه پیام بدین