2777
2789
عنوان

چطوریه حتی گداهای تو خیابون گوشی ایفون دستشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 129 پست
خیلی هاش تقلبی هست فقط طرح و ظاهرش مثل آیفونه

خب بالاخره گوشی دوستامو که میگیرم دستم ببینم

خیلیا پولشو ندارن ولی واسه پز دادنم شده به زور جور میکنن

الان این دختره مادرش می‌ره خونه مردمو تمیز میکنه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته متاسفانه خیلی عقبیم از مردم دنیا امیدوارم ۵۰ سال دیگه همه چی درست بشه

فقط امیدوارم.🥲

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

تا چندسال پیش اینطوری نبوداز موقعی که اینستا اومد مردم دچار این فقر فرهنگی شدنواقعا از آینده میترسم ...

دقیقا اینستا گند زده به زندگی مردم

خداروشکر من پاک کردم چند روز پیش

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
خب بالاخره گوشی دوستامو که میگیرم دستم ببینمخیلیا پولشو ندارن ولی واسه پز دادنم شده به زور جور میکنن ...

وای قلبم پاره شد 

مگ میشه اخه مادرش خونه اینو اون تمیز کنه

من مامانم گذاشتم رو سرم حلوا حلوا میکنم باز فکر میکنم کم کارم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
بعدم جوونای الان میگن ماکه نمی تونیم خونه و... بخریمبذارحداقل حال کنیم😁😜

واقعا این کار خریته

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

خب بالاخره گوشی دوستامو که میگیرم دستم ببینمخیلیا پولشو ندارن ولی واسه پز دادنم شده به زور جور میکنن ...

الان این خانمی که شما میگین، جز اون آیفونش که پزشو میده چیز دیگه ای داره؟ یا فقط میخواد خودشو از طریق همچین چیزایی مثلا بالا بکشه؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

به نظر من که فردی که واقعا پولداره دنبال تجملات و اینکه همیشه همه چیزشو کنه تو چشم دیگران نیستواقعا ...

دقیقا منم هر پولداریو دیدم تیپ و قیافه و همه چیش ساده بوده. پولشون صرف اینجور چیزا نمیکنن

قسطی و از نون شکم زدن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

ی پست تو اینستا دیدم نوشته بود ما خانواده معمولی بودیم از نظر مالی دوتا خواهرام عادی ازدواج کردن و ا ...

خب اون دختره خودش تلاش کرد به یه جایی رسید حقش بود نوش جونش

من واقعا مدل گوشی برام مهم نیست وهیچ وقت اونا که صد میلیون میدن پول گوشی و درک نمیکنم اینا هم که شما میگی وام میدن برا گوش ی حتما همون میگیرن قسطش میدن ولی واقعا کسی که نداره واجبه گوشی این طوری داشته باشه آدم باید یه نگاه به جیبش کنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜