2777
2789
عنوان

چطوریه حتی گداهای تو خیابون گوشی ایفون دستشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 129 پست
عجب أما من گداي ايفون دار تا حالا نديدم ! حتما شما جاي پولدار نشين هستي كه گداشم ايفون داره البته بد ...

توام دنبال زیر بغل ماری واقعا متوجه نشدی حرفم حالت طنز داشت؟😑

گدا تو خیابون شاید گوشی آیفون نداشته باشه ولی زنی که می‌ره خونه مردم تمیز می‌کنه چرا باید واسه بچش آیفون بخره؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوست ندارم اصلا داشته باشم حتی اگر پولش هم داشته باشم اونایی که برای پز دادن می‌گیرند هم گناه می ...

انشالله

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

دختر خالم يكسال حقوقشو جمع كرد ايفون ١٦ ماه پيش خريد! پدرش كارمند بازنشسته و مستأجر تقريبا هيچ پولي ...

خودش تلاش کرد خرید پس نوش جونش

خواهر همونشم پول میخواد

درسته ولی خب بهتر از اینه همه پولو یجا بدی

و اینکه 

اونایی ک نمیتونن قسطی بخرن میرن ایفون های کپی میخرن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
الان من پول دارم میتونم آیفون بخرم ولی ترجیح میدم طلا بخرم اون دوستت بجای طلا میاد آیفون می‌خره با ق ...

تو پول داری اون همون پولم نداره

ولی دوربین آیفون خیلی خوبه :/

خب دوربینش خوبه ولی همینجا یکی گفت میتونستم ماشین بخرم به جاش آیفون خریدم، اصلا اینو بیخیال این عقل اقتصادی نداره 

کسی که پدر مادرش پول ندارن و لنگ نون شبشونن چرا باید به خاطر یه دوربین آیفون بخره؟ سامسونگم دوربینش خوبه. مسئله یه چیز دیگس

توام دنبال زیر بغل ماری واقعا متوجه نشدی حرفم حالت طنز داشت؟😑گدا تو خیابون شاید گوشی آیفون نداشته ب ...

چون علاقه داره!

من خودم گوشيم آيفونه اما مدل پايين 

٥ سال پيش خريدم با پول خودم چون ٨-٩ سال شاغل بودم الان كلا به نظرم سامسونگ بهتره چون جابه جايي اطلاعات از سيستم به گوشي يا بالعكس با ايفون سخته ميخوام امسال سامسونگ مدل خوب بخرم اما واقعا خيلي ها رو ديدم كه عاشق يك برندن و اين علاقه باعث ميشه از شكمشون بزنن اما اونو بخرن 

اين رفتار درست نيس اما علاقه است و قابل احترام 

هر انساني علائق و سلايق مختلف داره

دختر عمم توي روستا با پدر كارگر اينقدر گريه كرد واسش يك ايفون قسطي خريدن فك كنم ١٤ پرو مكس! كارشونو تاييد نميكنم و خودم ميگفتم چه دختر پرتوقعي و بدم اومده بود اما ديگه شش ماه بود پاشو كرده بود توي يك كفش و ايفون ميخواست!وضعيت جامعه اينطور شده كه اكثريت ظاهربين هستن و نوجوان ها و جوان ها رو تحت تاثير قرار داده

اگه ادم خودش در امد داره بتونه پس انداز كنه و از خرج هايي كه زايد است بزنه و ايفون بخره خيلي هم قابل تحسين است اما از اين و اون توقع داشتن واقعا زشته! 

خب دوربینش خوبه ولی همینجا یکی گفت میتونستم ماشین بخرم به جاش آیفون خریدم، اصلا اینو بیخیال این عقل ...

من کلی گفتم..... نگفتم ک اونایی ک ندارن باید بخرن.

بعدشم به ما ربطی نداره خودشون صلاح خودشونو باید بدونن

🫀🖇
چون علاقه داره!من خودم گوشيم آيفونه اما مدل پايين ٥ سال پيش خريدم با پول خودم چون ٨-٩ سال شاغل بودم ...

دقیقا منم می‌خوام همینو بگم. یکی پول داره میخره نوش جونش یکی پول نداره ولی خودش تلاش می‌کنه میخره نوش جونش

ولی کسی که نه خودش پول داره نه پدر مادرش زشته توقع داشته باشه و هیچ جوره نه رفتاراش نه خودش برام قابل احترام نیستن . 

درسته، من یکی از اساتیدم اومده بودن ایران می‌گفت رفتم تو یه مغازه خرید.تعریف میکرد و تعجب کرده بود ک ...

اینو من زیاد دیدم به زنای چیتان فیتان بیشتر رسیدگی تو کار و اینا هست بعد یه زن ساده میاد همون کارو داره محلش نمیدن خدایی خیلی کار زشت و زننده ای هست و کار ادای هول و بی شخصیت به نظرم