2777
2789

الان هرکیو نگاه میکنم آیفون داره 

یه رفیقایی دارم که لنگ نون شبشونن اما گوشی دستشون ایفونه.

اینا پول از کجا میارن دزدی میکنن؟😐

بعد جالبه هرچقدر قیمتش بالاتر میره خریدشم بیشتر میشه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

یا کادو

یا قسطی

یا الکی جلو ما ادا میان

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم کاربریت منو یاد فیلمش انداخت 🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

فکر کنم فقط منم داشتن.گوشی ایفون برام مهم نیست...با اینکه توان خریدشم دارم

آفرین بهت

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

مدگرایی

مد شده به جای اینکه به شخصیت و شعور افراد نگاه کنند به ظاهر و لباسای مارک و ...نگاه میکنند

افراد هم برای اینکه عقب نمونن از جامعه حالا یا قسطی یا هم فیک میرن وسایلای برند و لباسای مارک میگیرن😂

فکر کنم فقط منم داشتن.گوشی ایفون برام مهم نیست...با اینکه توان خریدشم دارم

منم مثل شمام برام داشتنش مهم نیست 

با وجود اینکه توان مالی ندارم 

اما اگر داشتم هم نمیخریدم

مگه گوشی خودم چشه کار رو راه میندازه

یا کادویا قسطییا الکی جلو ما ادا میان

خب همون قسطیشم پول میخواد 

یه رفیق دارم هرشب بخاطر بی پولیش پیشم اه و ناله میکرد واقعنم وضعیت مالیشون خوب نیس. وضعیت مالی ما صد برابر بهتر از ایناس

بعد گوشی من یه گوشی هشت تومنیه این سیزده پرومکس😑