اگر 3 سال با پسری باشید پا ب پاش تلاش کنید تا وضعیتش خوب بشه بیاد خاستکاری یهویی بگه یکی دیگرو دیدم میخوام برم خاستگاری اون چیکار میکنید ب مرگ فکر میکنید خود- کش-ی نه ها مردن روحم تا الان سه بار خون بالا اوردم حتی فهمیدم اژ پول هایی که جمع کردم رفته برداشته و برده طلا خریده واسه نشون خاستکاریش قلبم داره از کار میوفته حسمیکنم مردم هیچی نمیتونم بگم از زجری که میکشم چیکار کنم؟
من جای شما باشم شاید میرفتم اون خانمو پیدا میکردم واقعیتو میگفتم به هم جنس خودتون کمک کنید انتخاب ابدی اشتباه نکنه خوش بحال شما که با این حیوان ازدواج نکردی خدا بهت رحم کرده الهی بگذرونی این روزا رو و قوی بمونی تو عالی هستی و مشکلی نداری تقصیر تو نیست
میگردم دختره رو پیدا میکنم به خودش و خانوادش میگم اینی که سه سال از من کند و با پولای من برای تو حلقه خرید به توأم تو زندگی وفا نمیکنه
شک نکن ول میکنه پسره رو
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودکشی؟ اصلا؟ هیچی انداره جون و جوونیم ارزش نداره که بخوام به پای همچین پسر لاشی ای تلفش کنم.
برو دو تا فحش بهش بده و سلیطه بازی در بیار، اگه اون پولا هم مال خودته به روش بیار و با خاک یکسانش کن. بگو اگه پولمو ندادی به بابات میگم(مامانا طرف پسراشونو میگیرن)
هیچی فدای سرت ولش کن یه تجربه برات بشه پول بگیر نه که پول بدی به پسر بذار بره گمشه فکر کردی زنش با همچین آدمی خوشبخت میشه؟ حالا بذار ازدواج که کرد میاد موس موس که آره من زنمو نمیخواستم به زور دادنم و تو رو دوست دارم تو هم اون موقع بر.ین سر تا پاش مردک رو اون باید خودکشی کنه نه تو
نه عزیزم خودکشی چرا ؟میگردم دختره رو پیدا میکنم به خودش و خانوادش میگم اینی که سه سال از من کند و با ...
دختره وضعیت مالیش خیلی ضعیفه نسبت بهش بدونه هم ازدواج میکنه نمیتونم از درد نفس بکشم وقتی ب امید کمک بهش روزی۱۶ ساعتکار میکردم تمام پولی ک جمع کزدیمو برده خرج اون خانم کرده
عزیزم اول بخاطر طلاهایی که برداشته شکایت کندوما به خانوادت حقیقتو بگوو در آخر سعی کن طوری زندگیتو بس ...
دختره وضعیت مالیش خیلی ضعیفه نسبت بهش بدونه هم ازدواج میکنه نمیتونم از درد نفس بکشم وقتی ب امید کمک بهش روزی۱۶ ساعتکار میکردم تمام پولی ک جمع کزدیمو برده خرج اون خانم کرده. گفت من از اوب اون دخترو میخواستم تمام این سه سال منتظر یودم پول جمع کنم برم خاستکاری اون
نمردی چرت و پرت نگو ها ! یکم پول از دست دادی و زمان و احساسات . شما فرض کن ازدواج میکردی با این ادم . فکر میکنی خوشبختمبشدی ؟ فکر میکنی اون زن الان خیللللی خوشبخته ؟ سیاه بخته چون حتی پسره حاضر نشده خودش پول بده، فکر کننننن چقدر حقیره ، بعد تو میخوای بخاطر این مادر خراب خودکشی کنی؟؟؟؟ چی میگی ؟؟؟ نه عزیزم قلبت تیر میکشه حق داری سوگواری کن و گریه کن خودتو بزن به در و دیوار ولی دوام بیار تا سه چهار ماه دیگه از این اوضاع در میای
هیچی فدای سرت ولش کن یه تجربه برات بشه پول بگیر نه که پول بدی به پسر بذار بره گمشه فکر کردی زنش با ه ...
دختره وضعیت مالیش خیلی ضعیفه نسبت بهش بدونه هم ازدواج میکنه نمیتونم از درد نفس بکشم وقتی ب امید کمک بهش روزی۱۶ ساعتکار میکردم تمام پولی ک جمع کزدیمو برده خرج اون خانم کرده. گفت من از اوب اون دخترو میخواستم تمام این سه سال منتظر یودم پول جمع کنم برم خاستکاری اون
دختره وضعیت مالیش خیلی ضعیفه نسبت بهش بدونه هم ازدواج میکنه نمیتونم از درد نفس بکشم وقتی ب امید کمک ...
همینا رو به دختره بگو
نه برای اینکه برگرده بهت نه آدم چیزی که بالا آورده رو دوباره نمیخوره بلکه بخاطر اینکه دختره بفهمه طرف چه آشغالیه
خودتو بزن به مظلومیت و بهش بگو تو همجنس منی دلم سوخت گفتم بهت بگم که با چه آشغالی طرفی
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫