نمیدونم چی بگم دلم بدجور از دنیا پره یه بغض ناجور تو گلومه چهار سال باهاش ساختم همسرمو میگم باهمه چیزش دوست بودیم باهم هه دست بزن داشت داره وضیعت مالی ضعفیف سیگارو قرصو خانوادشو اخلاق گندش چند بار کتک خوردم خیلی 😂هه ولی این دل لامصب مگه حالی میشه باهمه ی بدیاش خیلی دوستش دارم کاش هیچکی مثل من نباشه
ماهورکم دختر اسمونی من تا ابد تو قلبم هستی جون دل مادر💔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بدبختی منم همینکه اینکه الان هیچکس راضی نیست باهمچین مردی زندگی کنه
ببین الان که بچه داری و جدا شدنت خیلی سخته باید خیلی خوشحال باشی که تو این موقعیت محبت اون تو قلبته و میتونی به زندگیت ادامه بدی اما اون بیچاره هایی که هم از شوهرشون متنفرن هم توانایی طلاق ندارن چی؟
استاتر بیا این تاپیک و سیاست یاد بگیر. این تاپیک راهنمای خیلی خوبیه و تجربه خانمهایی هست که مدتی هم از زندگی مشترکشون می گذره و خوشبختن.راهکارهایی به ماها یاد میده که رفتارمون رو خوب مدیریت کنیم که مشکل نداشته باشیم.