2777
2789
اوخی یادش بخیر چقدر زود گذشت 🥺🥺

آره یادش بخیر 🥹

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

🥹🫂😍جغد مادر هم دیگه کم کم باید بره بخوابه😅خداحافظت جغد جوان 💖

بدرود😘🤭

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدرود😘🤭

درود و دوصد بدرود 😅🫂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

میخوام یه چی بگم تعلیق میشم ولی.مگه فقط مردم عادی اینجورین؟ ریشه رو باید پیدا کرد.

چیز خاصی نگفتید که تعلیق بشید 😅

نگفتم دیگه.رمزی گفتم.😄

دیگه اینقدر رمزی بود که منم نفهمیدم خب 🤔😂

عزیزم سیاسی میشه خب.😣 بگیر دیگه.😂

آهان از اون نظر قوانین ضد زن و مردسالاری و اینا میگید ؟! اینو که خودم همیشه درباره ش همه جا و حتی توی این سایت هم فریادزدم و میزنم🥲

آهان از اون نظر قوانین ضد زن و مردسالاری و اینا میگید ؟! اینو که خودم همیشه درباره ش همه جا و حتی تو ...

باور کن یعنی اون کلیپ رو دیدم حرص خوردم.جوری با زن حرف میزنه انگار زن یه موجودیه که اینقدر ارزش نداره مرد زن رو تحویل بگیره.حیف که نمیتونم بگم کدومه.ببین حتی زن ها هم یه سری با زن ها بد رفتاری میکنن.

پیوی اون آقا رو از کجا خبر داری؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

باور کن یعنی اون کلیپ رو دیدم حرص خوردم.جوری با زن حرف میزنه انگار زن یه موجودیه که اینقدر ارزش ندار ...

خب اینم یه جور رمزی بگو کدوم کلیپ بوده ؟ کنجکاو شدم 🥹

همه وقتی از خواب بیدار میشن صورتشون باد می کنه ولی من برعکسم وقتی نمی خوابم چشم و دماغم باد می کنه باورت میشه مثل این میشم😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶🤣

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

آهان از اون نظر قوانین ضد زن و مردسالاری و اینا میگید ؟! اینو که خودم همیشه درباره ش همه جا و حتی تو ...

اگه یه سری زن ها از حقوقشون دفاع نمیکردن تا الان زن فقط باید توی خونه مینشست و بدون اجازه حق کاری رو نداشت.برای کار کردن و کارهای بیرون.