2777
2789

تاپیک دیشبم که ترکید چون در عین ناباوری یه عده کاربر خانم اومدن هم جنس های خودشون رو کوبیدن ...

ولی این زنان علیه زنان همه جا هست و فقط مخصوص نی نی سایت نیست! 

علاوه بر دنیای واقعی ؛ الان یه مثال کوچیکش رو از اینستا براتون میگم .

دوتا بلاگر هستن که من مدتیه تو اینستا پست هاشون رو می بینم.  زن و شوهر بودند و جدا شدند و یه بچه دارن و الانم هر دو بلاگر هستن .بعد زنه بعد طلاق درس خونده و الان ارشد حقوق داره و یه بوتیک لباس داره و خلاصه هم موفقه هم تحصیلکرده هم زیبا و... . برعکس که شوهر سابقش یه خاله زنک به تمام معنا و جلف و بیخوده!

این آقا همش توی پست و استوری هاش پشت سر زن سابقش حرف مفت میزنه و سعی داره تخریبش کنه و اعصاب و روانش رو بهم بزنه با اینکه زنه هیچ کاری بهش نداره ! 

حالا قسمت غم انگیز ماجرا می دونید کجاست ؟ 

اینه که ۹۰ درصد فالورهای آقا ، خانم ها هستن و میرن پی وی اون آقا و تحریکش میکنن که همسر سابقش رو بیشتر اذیت کنه و میگن بچه رو نذار ببره و نذار پیش مادرش باشه و حتما مادرش خرابه ولی تو خیلی خوبی و...😑😳 با اینکه اون خانم داره پاک و سالم زندگی میکنه و شوهر سابقش همش با دوست دختراش استوری و فیلم میذاره😤 

یا اینکه خانم ها از طرف پیج شوهر سابق میرن پیج اون زن بیچاره و به فحش و تمسخر و ناسزا میبندن بنده خدارو !!!!

یعنی من واقعا نمی دونم چرا عقده ها و کمبودهای خودشون رو یک عده نا زن میخوان سر همجنس خودشون خالی کنن ؟!

من نمی تونم درک کنم این افراد رو و حسادت و عقده های وحشتناکشون رو...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

زنا اگه علیه زنا نبودن 

عروس با مادرشوهر و خواهر شوهرش و دخترای فامیل شوهرش مشکل نداشت 

یا زنی همسر دوم و دوست دختر مرد متاهل نمیشد 

https://eitaa.com/kadomikshapعضو کانالم میشیییی لباس با قیمت فوق العاده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقده زمانی شکل میگیره که کمبود باشه حالا زنا اون کمبود هایی که توی خودشون هست رو توی مردا نمیبینن بلکه تو زن ها میبینن پس این میشه که اینجوری میشه 🗿💅

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

عزیزم مسئله زنان علیه زنان ک کلا ی چالش فرهنگی واسه جامعه ما محسوب میشه

ولی زیاد درگیر زندگی بلاگرا نشو ک حتی دعواهاشونم دروغه 

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

تا آخر نخوندم ولی همش یخاطر حسادته 

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

خیانت مردا هم  از وقتی زیاد شد ک زنها شدن دشمن آسایش هم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

تو نی نی سایت هزاران بار دیدم مرد خیانت میکنه معصوم و بیگناه جلوه اش میدن فقط اون زنی که باهاش خیانت کرده مقصره ناز و عشوه اومده  اینو از راه به در کرده دیگه نمیگن شاید اصلا شوهره نگفته من متاهلم و از اون طرف به خانواده اش تعهد و مسئولیت داره پیمان زناشویی داره فقط به اون زن فحش میدن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زنا اگه علیه زنا نبودن عروس با مادرشوهر و خواهر شوهرش و دخترای فامیل شوهرش مشکل نداشت یا زنی همسر دو ...

دقیقا ولی خب یه جا باید زنجیره ی این عقده و حسادت و رفتارهای غلط پاره و شکسته بشه دیگه ؟

الان من خودم بدترین ضربه ها رو از همین زن هایی که شما نام بردی ،خوردم ولی عقده نکردم سر بقیه ی هم جنس هام ...

اتفاقا از پیشرفت ، موفقیت و خوشبختی زنان کشورم عمیقا و از ته دل خوشحال میشم🥺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

😄والا هر چی می کشیم از جنس زن می کشیم من از مردای فامیل هیچ رنجشی ندارم حالم داره از زن های فامیل بهم می خوره همه حسود و بدخواه ، بر عکس مردا که والا کاری با کسی ندارن 🤕😐

زنعلبه زن نبود ک کسی از دختر زایی خودش ناراحت نمیشد 

اگه نبود ک تاپیک‌ ها جنگ مادر عروس نبود 

خیانت و صیغه نبود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا ولی خب یه جا باید زنجیره ی این عقده و حسادت و رفتارهای غلط پاره و شکسته بشه دیگه ؟الان من خودم ...

درست میگی، اگر هر زن و مادری یاد می‌گرفت که دخترش رو چطور بزرگ کنه الان جامعه پاک تری داشتیم و ارزش خانم ها خیلی بیشتر حفظ میشد نه اینکه هم از جنس مخالف بترسیم هم از موافق بیشتر 

https://eitaa.com/kadomikshapعضو کانالم میشیییی لباس با قیمت فوق العاده 

حتما دلیلی داره همه با هم مریض نیستیم که البته من نمیشناسم سعی میکنم بلاگر ها رو دنبال نکنم

این بلاگرها یه نمونه و مثال خیلی کوچیک بود ! ببین اینقدر زن های نفهم و عقده ای بودن که اون زن بیچاره داشت میرفت کار اداری داشت مقنعه ش چروک بود یکم اومدن کلی تمسخر که بیخود نیست فلانی طلاقت داده از مقنعه ت پیداست!!!😑😳😳😳

عقده زمانی شکل میگیره که کمبود باشه حالا زنا اون کمبود هایی که توی خودشون هست رو توی مردا نمیبینن بل ...

اینم تحلیل تامل برانگیزی بود🤔