2777
2789
عنوان

مشاوره ازدواج 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 49 پست

سوالاشون طوریه که شخصیتت رو متوجه بشن که اقتصادی هستی یا ولخرج،اجتماعی یا منزوی

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلأ تو تاپيك سوتي ها گفتم😂ديگه روم نميشه تعريف كنم ولي به نظرم خوبه بعضي ها چشم وگوش بستن

والا تا جایی که من دیدم همه چشم وگوششون جر خوردست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
فقط کاملا صادصانه با مشاورت صحبت کن اصلانم نگرانی و استرس نداره مثل دوست صمیمیه  البته از نو ...

اره واقعا لازم دارم مشاوره 

قشنـگـ تریـن اتفـاق زندگیـ ـم 💖 دیگه وقت افتادنتـه لطفـا بیفـٺ 😛😍
سوالاشون طوریه که شخصیتت رو متوجه بشن که اقتصادی هستی یا ولخرج،اجتماعی یا منزوی

بالاخره زیرو بم من و پسره رو میکشن بیرون نه؟

بالاخره زیرو بم من و پسره رو میکشن بیرون نه؟

آره که ببینن از نظر شخصیتی باهم مچ هستین یانه

سوال درمورد عصبانیت واین چیزام میپرسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بچه ها اینکه مال آزمایش خون و کلاسای اون موقع است  من مشاوره پیش از ازدواج میخوام برم واسه ...

چ خوب افرين

منم دوست داشتم اينو جوابش رو بدونم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
هدفتون از ازدواج چیه اگه پول دستتون بیاد چکار میکنید دوس دارید تنها برید مسافرت یا خانوادگی روزای ...

افرين بازم بگو 

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
افرين بازم بگو 

تو کاراتون با کی مشورت میکنید

تصمیم آخر رو کی میگیره

کارای هیجانی دوس دارید یا آرومین

چقد مطالعه میکنید

چقد به خانواده وابسته اید

حاضرید دور از خانواده زندگی کنید

اگه تو زندگی زناشویی مشکلی براتون پیش اومد باکسی درددل میکنید یا سعی میکنید کسی نفهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو کاراتون با کی مشورت میکنید تصمیم آخر رو کی میگیره کارای هیجانی دوس دارید یا آرومین چقد مطالعه ...

متشكرم

مشارتو جدی بگیر... حتی اگر لازمه چندین بار برو پیشش هیچوقت فکرنکن عقل کلی و خودت خودتو بهتر میشناش ...

اوهوم حتما 

ممنونم 😍

تو کاراتون با کی مشورت میکنید تصمیم آخر رو کی میگیره کارای هیجانی دوس دارید یا آرومین چقد مطالعه ...

خدا خیرت بده خواهر 

ممنونم که کمکم کردی😍😍

خدا خیرت بده خواهر  ممنونم که کمکم کردی😍😍

قربونت عزیزم

خوشبخت باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40