2777
2789
عنوان

شامپو شیمیایی

156 بازدید | 9 پست

رنگساژ موهامو اصلا دوس ندارم بنظرتون شامپو شیمیایی بذارم خودم ؟ کسی هست سر در بیاره؟

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

موهات چقدرن؟به نظرم یکی برا انجام بده بهتره

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
موهات چقدرن؟به نظرم یکی برا انجام بده بهتره

کم حجمه ولی بلندیش تا زیر شونمه

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کم حجمه ولی بلندیش تا زیر شونمه

پشت سرت رو نمیتونی

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
پشت سرت رو نمیتونی

مگه نباید مثل شامپو بشورم موهام  رو؟

مگه نباید مثل شامپو بشورم موهام رو؟

نه  باید رو مو یکم بمونه مثل شامپو نیستش که اسمش شامپوشیمیاییه برای پاک کردن رنگساژ

سلام‌ خانمی خوبین. ببخشید از اینکه این سوال رو میپرسم و روزهای بد گذشته رو براتون یاداور میشم. تایپیک هاتون خوندم‌مامانتون چند سال قبل سرطان تخمدان داشتن. مامان منم زبانم لال احتمالا همین مشکل رو دارن شکمشون آب اورده یکی دو هفته هست متوجه شدن و دیروز بهشون گفتن توده مشکوک داخل تخمدانش هسته ولی بخاطر آب داخل شکم نمیتونن نمونه برداری و یا جراحی کنن چون نتونستن آب ها رو کامل بکشن. من خیلی حالم بده نیاز به امید دارم و سراسر وجودم پر ترس و اضطرابه. گلم مامان شما خوب شدن خداروشکر؟ اول کامل آب رو کشیدن بعد جراحی و نمونه برداری کردن؟ من کلا دیوانه شدم بخدا

سلام‌ خانمی خوبین. ببخشید از اینکه این سوال رو میپرسم و روزهای بد گذشته رو براتون یاداور میشم. تایپی ...

سلام عزیزم ببخشید من کم سایت میام

مامان من الان تقریبا ۳سال از درمانش گذشته و خوبه

شماهم ناامید نباش 

با تموم وجودم درک و غم بزرگ این روزهات رو درک میکنم

انشالله خیلی خیلی زود مامانت خوب میشه

بله عزیزم اول اب رو کشیدن و‌نمونه برداری کردن بعد هم شیمی درمان جراحی و بعد دوباره شیمی درمان

سلام عزیزم ببخشید من کم سایت میاممامان من الان تقریبا ۳سال از درمانش گذشته و خوبهشماهم ناامید نباش ب ...

ممنونم عزیزم ان شاالله همیشه خودتون و خانواده تون سلامت باشین و به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کنین. مامان منم فعلا نمونه برداری کرده و داره شیمی درمان میشه و گفتن بعدش باید جراحی شه و باز دوباره شیمی درمان. روزهای سختیه ولی امیدوارم خداوند مامان من و همه مریض ها رو شفا بده. ممنونم از اینکه بهم امیدواری دادین

ممنونم عزیزم ان شاالله همیشه خودتون و خانواده تون سلامت باشین و به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی کنین ...

الهی امین😘🌷