2777
2789
عنوان

خانمهایی که جدا شدین لطفا 🥲

305 بازدید | 28 پست

خیلی ناراحتم حس میکنم هرگز نمیتونم هیچ مردی رو اونقدر عاشقانه دوست داشته باشم 

هیچ وقت نمیتونم کسی رو اونجوری عاشقانه ببوسم 

شاید پیش بیاد اما صرفا شاید برای چند لحطه و چند زوز و چند ماه باشه … از روی هوس … ولی اون عشق بود 

میگن خدا عادله ولی من اخه چیکار کرده بودم که باید اینجوزی از مردی که عاشقش بودم ضربه میدیدم و جدا میشدم …؟

خیلی بهم بدی کرد اما هنوزم دلم تنگ میشه دلم میخواد برگردم ولی دیگه جونِ ادامه دادن ِ اون شرایظ رو ندارم 

اگه ارزش و لیاقتشو داشت جدا نمیشدی

پس دیگه بیخیالش

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اگه ارزش و لیاقتشو داشت جدا نمیشدیپس دیگه بیخیالش

وفتی یادم میاد چقدر اذیتم کرد روزی هژار بار میشکنم من خیلی کوجولو و لوس و شکننده بودم چجوری دلش اومد….؟ 

یعنی تقاص میده ی روز ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذراس لابد لیاقت نداشته منم عین تو بودم تا اینکه باهمسرم که نفسم به نفسش،بنده اشنا شدم

تو س کس اسم خانوادمو میاورد 

دوستم نداشت 

محبت نمیکرد 

کوچیک ترین کاری برای خپشحالیم نمیکرد 

سقط کردم اصلا براش مهم نبود کجا رفتم و اصلا بچه چرا و چجوری سقط شد و اصلا پولشو از کجا اوردم هیچ اهمیتی بهم نمیداد … ولی دلم براش تنگ شده