2777
2789

این اقا فامیل نزدیک ماست و من از همون بچگی ایشونو‌دوست داشتم پارسال ی سری اتفاقاتی افتاد ک این اقا با رفتارش منو وادار کرد بهش اعتراف کنم و خب دوسمم نداشت و نتیجه خوبی مداشت فقط شاهد حال بد و گریه های من بود

ایشون منو فالو داشتن تا چند وقت پیش همو دیدیم این اقا وارد ی رابطه شده بود با یه شخص هم اسم من و دوسه ماه بعد کات کرده بود اون موقع ک دیدمش تو افسردگی بعد کاتش بود

راه ب راه از کنار من رد میشد با خودش اهنگ شکست عشقی با صدای بلند میخوند

من زیاد اهمیت ندادم سعی کردم باهاشون عادی برخورد کنم چونکه موقعی ک باهم حرف زدیم ب من گفتش ک چون فامیلیم و باهم بزرگ شدیم کاش این حسو نداشتی منم عادی برخورد کردک برعکس دفعات قبل ک بی محلی میکردم بهش چون دوسش داشتم دست خودم نبود

اما اون سری ایشون از من فراری بود و یه استوریایی من دیدم از ایشون ک حس کردم تیکه ب منه وقتی برگشتم شهر خودم بعد چند روز انفالو و ریموشون کردم

( مفهوم استوریشون این بود ک من ک تورو دوست نداشتم و خیلی تورو از سر خودم وا کندم تو منو ول نمیکنی) بعد اینکه من استوریشونو سین زدم دید ک واکنشی نشون نمیدم پاکش کرد سریع

چند باریک دیدم ی نگاه هایی انداخت اخرشم با خودم کفتم کااااش نمیرفتم

حالا منه بدبخت ک با هربار دیدنش یادم میاد همه جیو اذیت میشم عیدو چکار کنم اصلا چجور رفتار کنم باهاش اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین رفتار ، رفتار عادی و بدون هیچ علائمیهبا دیگران اکی باش و بگو و بخند و عادی برخورد کن

اصلا امکان اینکه بپیچونم‌ و نرم نیست و تا عمر دارم جلو چشمامه

خیلی اذیت میشم خیلی

رفتارای مزخرفش ازار میده ادمو

اتفاقا برو تیپ بزن کلی ب خودت برس با همه خونگرم باش روابط پتو بالا ببر بگو بخند کن ولی ب اون سگ محل ...

اتفاقا تو فکر همین تیپ زدن و ب خودم رسیدن هستم

هیکلم ک خوبه قدم۱۶۶ وزنم ۶۰ شکم‌ ندارم

مژه هامو لیف میکنم ناخنای دست و پامو ژلیش میکنم ی رنگ مرتب ساده

موهامم بلند و مشکیه و احیاش میکنم 

لباسم ک طبق مد گرفتم ی سری چیزارو

اصلا امکان اینکه بپیچونم‌ و نرم نیست و تا عمر دارم جلو چشمامهخیلی اذیت میشم خیلیرفتارای مزخرفش ازار ...

من خودم همچین تجربه ای رو دارم و تو فامیل نزدیک با کسی قصد ازدواج داشتیم و دوستی و همه میدونستن 

بعدش کات و این آقا زودتر ازدواج کرد 

من خیلی ناراحت و افسردگی و گریه و …

واسه همین میگم بهترین راه عادی بودنه که ببینه ماجرا برات تموم شده 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
عجب ادم بی جنبه و کم ظرفیتی هستشبی محلی کن و زیاد جاهایی ک عست نرو با خودش میگه این بخاطر من بوده چی ...

نگاهش زجرم میده واقعا

مشکل اینه توی اون جمع ایشون با چندتا از دخترا هم ب چیزایی داشتن و من خیلی با اون ادما مقایسه شدم ادمایی ک ی روزی رفیقم بودن و خنجرم زدن از پشت

با همه عادی باش با اون عادیت  ... این رمزشه 

میرید خونه پسره میمونین ؟

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

باهاش گرم نگیربه خواسته قلبت غلبه کن ک بع نفعته خاطر خواه داری ک باز

خاطرخواه خاستگار زیاده من فعلا نمیخام ن رابطه ن ازدواج

خودشم برگشت ب من کفت تو خیلی خوبی همه چی داری ولی من میترسم تو اسیب ببینی