2777
2789
عنوان

جای چنگ ناخن صورت هس خوب میشه عکس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیس

پماد هیدرودرم یا رژودرم بزنه جاش نمیمونه هر ۶ساعت 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

در مورد جاش مونده به پوست و ژنتیک خودش. بعضیا جای زخماشون میمونه من خودم اصلا اینطوری نیستم زخمای خیلی عمیق و بدجور داشتم جاش رفت ولی ترمیم کننده بزنه که نمونه جاش

خوب میشه چیزی نیست منم صورتم با ناخن خط افتاد کامل رفت فقط حتما برو داروخانه جای صورتم نشون بده خودش ...

خط نیس یکم پوستش رفته 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

در مورد جاش مونده به پوست و ژنتیک خودش. بعضیا جای زخماشون میمونه من خودم اصلا اینطوری نیستم زخمای خی ...

ممنون داره بیچاره گریه میکنه 

.. ص۪۪۫۫ا۪۪۫۫حِ۪۫ب۪۫ ضَ۪۫ـ۫ـ۪ࢪَ۪۫۫با۪۫ن۪۫۫ قَ۪۪۫۫لبَ۪۫م۪۫۫ۍ۪۪۫ د۪ل۪۪۫۫بــ۪۫۫ـ۪۪۪۫۫ــꔚـ۪۫ـ۪۪ــ۪۫ࢪ۪۫..❥︎ ️

فقط یه چیزی خیلی خیلی مهمه نزاره قهوه ای شد بگه میرم لیزر و فلان و چرت پرت همین الان یه خرج درست کنه ...

ممنون 

اگر بهش برسه زیاد طول نمیکشه ولی بهش نرسه جاش میمونه

چی بزنه خوبه 

واقعه میمونه یعنی

اون زخم بزرگه دومی ازبالا توعکس فرو رفتگیس معلومه حتما ببر متخصص پوست ببیکه یه فکری بحالش میکنه ،هرچقد زمان بیشتر بگذره درمانش سختره ،پوستش سفیده واسه همین ظدیفتر ونازکتره ،