2777
2789

خستم ... بابا خستم ... همیشه سعی میکردم قوی باشم ولی از یه تیکه شیشه هم شکننده تر بودم .. با اینکه آدم خرابکاری هستم و همیشه از درون خودم دو تیکه تیکه میکنم ..‌. همیشه تو وجودم با خودم بحث میکنم سوال میپرسم و خودمم سوالم و جواب میدم ... خسته شدم از بدبختی از مقایسه ... آخه آدم باید سر اینکه یکی از فامیل ها نون پنیر و با کلاس میخوره مقایسه شه؟؟؟ هرکی ندونه فک می کنه من عین گاو غدا میخورم🤣👌💔

بیخیال بابا :)

بچه ها جایی پیدا کردین کا باهم بریم توش فریاد بکشیم خبرم کنید .

ببخشید که اگه با خوندن این تاپیک حالتون خراب شد چونکه نمیدونستم باید اینا رو به کی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کسیو داری پاسیو بریوگد یه بیابونی کوهی دور برتون داد بزن‌.الانم زمستونه شهر بازی تعطیله بگم برو سوار یه چیز ترسناک بشی جیغ بزنی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

روحیتو درست کن بیرون برو سرگرم شو باشگاه کتاب بخون هرچیزی بخدا هیچی نمیارزه حال خودمونو بد کنیم میدونم دلت گرفته شده بشین گریه کن سبک شی ولی دیگه ب این مورد فکر نکن ک دوباره حالت بد نشه

اگر کسیو داری پاسیو بریوگد یه بیابونی کوهی دور برتون داد بزن‌.الانم زمستونه شهر بازی تعطیله بگم برو ...

ممنون ما شمالیم .کوه و بیابون نیست .

شهر بازی هم باید دو ساعت تو راه باشم. 

نتیجه: تو تصوراتم جیغ میزنم

مرسی خودم هیچوقت دنبال مقایسه نبودم ولی پدرم همیشه من و خواهرم رو مقایسه میکرد خودش و مقایسه نمیکرد. ...

هروقت مقایسه کرد با ی دختر دیگه بگو پدر فلانی چقد خوبه ادم دلش میخواد همچین بابایی داشته باشه قشنگ ب ادم اعتماد بنفس میده بچه هاشو تشویق میکنه توی همچی مقایسه نمیکنه

روحیتو درست کن بیرون برو سرگرم شو باشگاه کتاب بخون هرچیزی بخدا هیچی نمیارزه حال خودمونو بد کنیم میدو ...

مشکل من همیناس اینا رو ندارم که انقدر نابودم .. توی یه روستا چرت دارم زندگی میکنم پارک نداره برای باشگاه رفتن باید بری یه شهر دیگه و کتاب خونه هم که خیلی دوره و ماشین هم نداریم ... من هم آدم دور دوری 🤣👌💔