2777
2789
عنوان

پای دخترم سوخته لطفاً اگه کسی چیزی میدونه کمکم کنه🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ناراحتم مجبورم تا فردا هم صبر کنم چون الان فقط پزشک عمومی هست

فردا دردش از بین می‌ره الان سختشه میسوزه اگه میخوای یکم شربت بروفن یا استامینفون بده مسکن آروم میشه و بخوابه فردا درد نداره ولی پوماد کانادولا بزن تا کاملا خوب بشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

یخ بزاری رو سوختگی بدتر میشه همون لحظه که یخ باشه آرومه در بیاره دردش ده برابر میشه

مطمئنا سوختگی خیلی شدید نبست ولی چون ناحیه حساسی اینجوری شده  میتونه ی حوله نازک بزاره تا خنک بشه

من خودم چندبار اینجور سوختم واقعا جوابه 

بعد اینکه با روغن معمولی مث زیتون یا حتی پخت و پز زدم روش خوب شده

من‌هر وقتم دستم میسوخت خمیر دندان میزدم سریع دردش آرم میشه

ولی واژن و نمیدونم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مطمئنا سوختگی خیلی شدید نبست ولی چون ناحیه حساسی اینجوری شده میتونه ی حوله نازک بزاره تا خنک بشهمن ...

آخی خیلی ناراحت شدم سوختگی خیلی بده خدا کنه زود دردش آروم بشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

یه لوسیون هست... ژل آلوورا

داخل یخچال نگه داری کن و اینطور مواقع استفاده کن

التهاب و سوزشش رو خوب میکنه

بعد هم بماد زینک بزن مرتب

آلفا هم خوبه

یه پماد هست مرکز های سلامت میدن بوی ماهی میدع اونم خوبه

اگه بتونی کپسول ژله ای امگا۳ خالی کنی  همراه پماد سوختگی بزنی به پاش عالیه

یه دستمال تمیز  با اب سرد بشور بزار رو واژنش بزار لخت باشه بچه تاهوا بهش بخوره خنک بشه سریع ببر اورژانس بچه حساس ممکن چیزایی ک میگیم اثر نکنه بدتر بشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹