2777
2789
عنوان

اولین باره دندون پر میکنم عکس میزارم بگین طبیعیه اینطوری شده😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 37 پست
طبیعیه سطحی همینه ولی نگران نباش بعدا رنگش عوض میشه دیده نمیشه اصلا

عه پس خداروشکر

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با رنگ سفید پر کنیااااامالگام افتضاحن کیفیت ندارن امروز استاد سرکلاس گفت

اره همین امالگامه. رنگ سفید منظورت کامپوزیته؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

این بیشتر شبیه پانسمان یا شاید ترمیم گلاس هست با کامپوزیت خیلی طبیعیه

گفته بود امالگام

مگه دندونای عقبم با کامپوزیت پر میکنن

اره اگه سفیده کامپوزیته 

اگه سیاهه آمالگام 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

اره اگه سفیده کامپوزیته اگه سیاهه آمالگام

سفیده ولی گفته بود امالگام 

فکر کنم تغییر رنگ میده سیاه میشه

نمیدونما ولی من ی بار ی دکتر احمق این شکلی دندونمو پر کرد داغون شدم سر اون دندون

یعنی چی بعدش چیکار کردی

گفته بود امالگام

امالگام که مشخصه ترمیم فلزی سیاه یا خاکستری رنگ 

این سفیده ولی مثل کامپوزیتم نیس اخه 

یا شایدم چون دندون عقب بوده و زیاد تو دید نیس یه رنگ کامپوزیت رو زیاد وسواس نشون نداده رنگ روشن گداشته 

امالگام که مشخصه ترمیم فلزی سیاه یا خاکستری رنگ این سفیده ولی مثل کامپوزیتم نیس اخه یا شایدم چون دند ...

همین الان یه ذره ازش افتاد رنگش خاکستری بود😐

فکر کنم تغییر رنگ میده خاکستری میشه

مواد ریخت بخداباز رفتم درستش کردم

همین الان که داشتم تایپ میکردم یه تیکش افتاد😑😑