2777
2789
عنوان

نمیتونی تغییرش بدی ....

172 بازدید | 14 پست

گاهی اونچه واقعیت زندگیته ..با اون چه رویاته  زمین تا آسمون فرق داره ... 

و  تو (هرگز نمیتونی تغییرش بدی هرگز)

و این واقعیت با روحت چیکار میکنه .(خردوخراب).

از خدا جوئیم توفیق ادب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آرزو میکنم و همیشه آرزوهام با تاخیر برآورده میشه و یا نمیشه و زمانی برآورده میشه که دیگه ایده آلم تغییر کرده و این دیگه آرزوم نیست کلا آدم ناراضی هستم چکار کنم مثبت بشم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
گاهی سخته و طاقت فرسا 

معنای کناراومدن وفقط کسی می‌فهمه که خیلی تلاش کرده شرایطشو عوض کنه.اما گاهی وقتا تغییر ناپذیره.منم درک کردم که کناراومدن سخته وعوض کردن غیر ممکن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
دقیقا 😞 من شبا تازه می‌فهمم چیزایی که دارم تو طول روز باهاشون زندگی میکنم رو ندارم 😞

و گریه امون نمیده ...

یه بالش خیس ...

و یه صدای یواشکی ...

از خدا جوئیم توفیق ادب

من الان خیلی راضیم از زندگیم... ولی به وقتش خیلی چیزارو فدا کردم و از دست دادم تا به اینجا رسیدم اون چیزایی که از دست دادم یعنی زندگی باعث شد که از دست بدم دیگه هیچوقت نمیشه برشون گردوند 😕

دقیقا... و اینکه هیچکس حتی صمیمی‌ترین دوستا هم خبر ندارن از دلت 😞 حرفاتو باید تو دلت بریزی

اگه دلی مونده باشه ...

حال امشب من حال اون صیادیه که به دریا رفت و باخت ... 

از خدا جوئیم توفیق ادب