2777
2789
عنوان

ممکنه برا بار سوم باردار باشم

343 بازدید | 30 پست

۶روز قبل پریودم ارتباط داشتیم.بدون پیشگیری..

فردا سه روز میشه که از موعدم گذشته..

درد سینه دارم

درد پری هم میگیره ول میکنه..ولی خبری نیست..

دوتا بارداری قبلیمم خیلی سریع باردار شدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون اگه باشم.میتونم ماه رمضان رو روزه بگیرم..تا پایان ماه رمضان میشم ۶هفته

اول یه بی بی چک بزار مثبت شد برو ازمایش بده مطمئن شدی بارداری 

روزه هم نگیر عزیزمن سه ماه اول بارداری سخته روزه گرفتن بدن دچار ضعف میشه 

قصدت باردار شدن بود

بله عزیزم..

منتهی نمیخواستم اون موقع اقدام کنم.یعنی ۵ روز قبل پری میدونم که احتمالش خیلی کمه..

شوهرم خیلی ادم معتقدیه

گفته من همین الان از ته دلم دعا کردم.

میدونم که دعام براورده میشه باید الان اقدام کنیم.خلاصه که گولم زد😄

اول یه بی بی چک بزار مثبت شد برو ازمایش بده مطمئن شدی بارداری روزه هم نگیر عزیزمن سه ماه اول بارداری ...

یعنی من از دست این مرد چیکار کنم😢

اگه وسط سیکل بعدیم اقدام میکردم میتونستم ماه رمضان رو روزه بگیرم

یعنی من از دست این مرد چیکار کنم😢اگه وسط سیکل بعدیم اقدام میکردم میتونستم ماه رمضان رو روزه بگیرم

عب نداره ببین این چیزا خواست خداست

منم عاشق ماه رمضونم وباور کن هرسال کلی منتظراین ماه عزیزم

مام تصمیم داشتیم اقدام کنیم برا بارداری البته بعد عید که خب خواست خداچیز دیگه ای بود والان باردارم به شدت ضعف دارم وبی حالم ومیدونم ک روزه نمیتونم بگیرم انشاءالله سال بعد خدا یاری میکنه😅

عب نداره ببین این چیزا خواست خداستمنم عاشق ماه رمضونم وباور کن هرسال کلی منتظراین ماه عزیزممام تصمیم ...

عزیزززم.بسلامتی و دلخوش ان شاءالله..واقعا هرچی خدا بخواد همون میشه.شما بارداری اولته؟؟