2777
2789

عکس داره میاد یه اگهی تو دیوار دیدم دلم اتیش گرفت🙂توروخدا توروخدا توروخدا این بی زبونارو اذیت نکنید اینا نمیتونن مثل ما اعتراض کنن یا بگن اذیتم نکن یا برن شکایت کنن🙂

باورم نمیشه تا این حد ادم میتونه سنگدل و بی رحم باشه؟

حیوون بی زبون که حتی نمیتونه وقتی مریضه و درد داره چیزی بگه رو برمیدارن دستو و پاشو قطع میکنن بعضی از این دعانویسای از خدا بی خبرا

یکی مثل من که فقط ارزو داره شرایطش اوکی شه یکی از فرشته هارو به سرپرستی بگیره و یکی مثل اینا:)

اگه بلا نازل شه شاید واقعا یه بخشیش بخاطر همینکارا باشه

عاشق گربه ها🥺🍓❤

برا چی پاشونو قطع کرده😐

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتقادی ندارم کلا قدرت خدا از قدرت هر چیز دیگه ای بالاتره

جادو رو کلا از آموزه های خدا برداشتن . خدا خودش تو قرآن چند بار به جادو اشاره کرده . این یه چیزیه که بارها تجربه شده و امکان انکار نداره 

تو روایات پیامبر و امامان گفتن نباید ب حیوانات ظلم کنین

حتی حیوون مضر مثل سوسک رو گفتن سریع بکشین زجرش ندین

این طفلی ها آهشون آدم میگیره من خودم اهل مراقبت از حیوونها نیستم چون شرایطش ندارم ولی آزارشونم نمیدم آخه گناه دارن

ولی ایشالا اونایی ک از حیوانات زخمی و اینجوری آسیب دیده مراقبت میکنن خیرش ببینن سلامت باشن 

روایت از پیامبر(ص):زنی بخاطر اینک گربه ای رو تشنگی داد تا مرد اون دنیا عذاب کردن 

مردی تو بیابون ب چاه آبی رسید نوشید تا سیراب شد سگی اونجا تشنه بود مرد دوباره رفت با کفشش آب آورد تا سگ خورد خدا گناهانش بخاطر همینکارش بخشید 

این روایات تو گوگل هست سرچ کنین میاد 

البته نجس بودن سگ بحثش جداست نهایت اون کفش بعدا میشوره یا با ظرفی ب سگ آب داد بعدا طبق احکام شرعی ظرف پاک میکنه اما حیوون بیچاره گناه داره همه مخلوقات خدا

خانما خواهشا ب رمال و دعا نویس و ساحر مراجعه نکنین گناهه شرک محسوب میشه