2777
2789

شوهر من 

اینجوره 

شاید سال به سال نمیگه دوستدارم 

از اول اینجور بودا 

فقط زیاد گل میگرفت یا کادو و ...

بلد نی زبونی یا لمسی 

مثلا یه دفعه بغل و ...

اصلا 

اگه از اول اینجوره شوهرت همینجوریه تا اخر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم اینجوریمدرست بشو هم نیستم چون هیچ وقت ندیدم تو خانوادم نبوده همه همینجوری بودن

خب الان یکی بهت محبت کنه یا پیامک عاشقانه بفرسته

چه عکس العملی داری چی جوابشو میدی

خب الان یکی بهت محبت کنه یا پیامک عاشقانه بفرستهچه عکس العملی داری چی جوابشو میدی

شاید تو رودرواسی سعی کنم مثل خودش حرف بزنم اما زیاد ذوق نمیکنم اینجوریم بلد نیستم ابراز محبت کنم

نهایتا بگم فداتشم یا عزیزمی 

لایک نکن😑

شاید تو رودرواسی سعی کنم مثل خودش حرف بزنم اما زیاد ذوق نمیکنم اینجوریم بلد نیستم ابراز محبت کنمنهای ...

یعنی توی دل خودت هم ذوق نمیکنی که طرف بهت پیامک عاشقانه فرستاده؟ خوشحال نمیشی؟

این اشتباه بزرگ بوده و هست برای خانم ها به اجبارماندن وتحمل کردن این سخت زجر اوری میکشه از نفس کشیدن بیزار میکنه اصلا به اجبار نمونید زندگی و جاهایی که دوست ندارین بمونین رها باشین نفس بکشین تصمیم به هدف رهایی گرفتین اصلا معطل نکنیداجرا بزارین قدم بردارین محکم ومطمعن باشین بهترین روزها وخوب هم هست ولی نمانید اگه دوست ندارین جداشین رهاشین به خدا اعتماد کن آسمون آبی زیبا به هیچکس متعلق نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تازه با این وضع. خیانت میکن

شماعزیزم  چه جوری بدون اینکه درخواست دوستی بدی و من قبول کنم 

تونستی بیای خصوصی چت کنی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

تازه با این وضع. خیانت میکن

اها شمام سقط داشتی یادم اومد اون موقع منم سقط کردم بودم حرف زدیم 

خوبی بهتری 

بچه هات خوبن

این اشتباه بزرگ بوده و هست برای خانم ها به اجبارماندن وتحمل کردن این سخت زجر اوری میکشه از نفس کشید ...

به این راحتی هم نیس

وقتی  دو تا بچه دارم.بچه هامو دوس دارم

شوهرمو دوس دارم

زندکیمو دوس دارم

مرد خوبیه فقط یخ هستش مدلش اینجوریه

ولی خب منم زنم نیاز به مخبت دارم

به این راحتی هم نیسوقتی دو تا بچه دارم.بچه هامو دوس دارمشوهرمو دوس دارمزندکیمو دوس دارممرد خوبیه فق ...

اول از همه، باید بگم که احساست کاملاً قابل درک هستن واسم وقتی که همه این سوالات و انتخاب‌ اشتباه و اشتباه در اشتباهات ذهنت فکرت می‌چرخه و‌واست خیلی گیج‌کننده و استرس‌زاست. اینکه احساس می‌کنی سردرگم هستی و نمی‌دونی دقیقاً باید چه مسیری رو انتخاب کنی چون میدونی داری از حق واحساسات عمیقت میگذری‌‌‌‌ این خیلی سخت زجرآورمیشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.