2777
2789
عنوان

خسته و گشنه از سرکار اومدم برام شام نزاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا تو نی نی سایت اینقدر خونواده ها مخصوصا مادرها 

بی رحم شدن

چون اطراف اینجور مادرها ندیدم برام خیلی جای تعجبه‌

چرا باید یه مادر و پدر اینقد به فرزندشون بی محبتی کنن میگن مادر از خودش میزنه فرزندش گشنه نباشه ولی مادرهای نی نی سایت انگار نامادری هستن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
یهو یادخودم‌‌ افتادم فک میکردم اولین بار که آب خوابگاه دانشگاه برمیگردم حداقل یه برنج و یه چیز ساده ...

بعد بدبختی اینه اینا یه جین بچه دارن ولی اونی که ثروت عالم رو داره نهایت یکی یا دوتا

منکه ب یاد ندارم ی بار از مدرسه اومدم ناهارجلوم بزارن

الانم ک ازدواج کردم راه دور..خونمون رفتنی خبرمیدم ک دارم میامااا انا باز میرم با هیچی مواجه میشم

وضعشونم خوبه ها اما خب..مادرم مادری نکرد ونمیکنه

بعد بدبختی اینه اینا یه جین بچه دارن ولی اونی که ثروت عالم رو داره نهایت یکی یا دوتا

اره ما هفت تا بودیم با هفتاد تا تروما

هنوز تو کف خوردن اون غذایی ام ک دلم میخاست برام بپزن

الان وضعم خوبه اما حسرتام تو دلمن

اره ما هفت تا بودیم با هفتاد تا تروماهنوز تو کف خوردن اون غذایی ام ک دلم میخاست برام بپزنالان وضعم خ ...

پس چی خواهر من میدونی چقد حسرت میمونه رو دل ادم...

من خانواده م یه مسافرت مارو نبردن در حالیکه تموم فامیل مسافرت شمالشون براهه😔😔

خداشاهده سالی یبار فقط سیزده بدر یه طبیعت میریم 🥺😭

اخه مگه ما دل نداریم😭😭