ممنون عزیزم، مبارک بچه هاتون، انشاالله بخوشی بپوشن،، کاش حداقل دلخوشی داشتم کاش سر خونه زندگیم بودم، من خیلی بارداریهای سخت وحشتناکی دارم از ویار شدید و خونریزی معده 9 ماه بیمارستان بستری میشدم بشدت زجر کشیدم، بعد زایمان افسردگی بعد زایمان گرفتم، و پام یه خورده صعیف شد دیگه شوهر بی وفا و بی وجدان گفت نمیخام، موقعی که بچم 3 سالش بود اومدم خونه پدرم و اون بی وجدان یکساله زن گرفته با برادرش باجناق شد زنه میشه شوهر سومش، امیدوارم درد بی درمان بگیره امیدوارم تکه تکه بشه تقاص پس بده، زندگی من و دوتای بچم رو نابود کرد و من 3 ساله از غصه و ناراحتی نابود شدم و شبو روزم گریه زاری، بچه بزرگم چن ماهه اومده اینجا زندگی میکنه پدرش خیلی بد شد کلا از این رو به اون رو شد کثافت زن هم گرفت خیلی بد شد زن بابا شیطان کثافتی هست امیدوارم نابود بشن ما رو نابود کردن ، بچه بزرگم 19 سالشه،، امروز خواهرم اینا رفتن یه شهر دیگه گفتم برای بچم لباس مرد آمریکایی خریده مثل لباس مرد عنکبوتی ویا بتمن هست،،، حالا اگر اون کثافت بچه رو بفرسته بیاد چون گفته نمیزارم بیاد، من چن روزه مهرم گذاشتم اجرا، گفته برای بچه هم بره شکایت کنه،، شکایت که کردم جلسه فروردین برگزار میشه، الان یکساله بچم نیاورده ، قبلا چن بار بچه بزرگم اوردش، دیگه اونم که اینجاست باهاش قطع رابطه هست