2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیررر 

تولی و تبری جز دین ماست 

تولی یعنی دوست داشتن 

و تبری یعنی اعلام برائت از دشمنان دین 

لعن اعلان برائت هست 

زیارت عاشورا در سلوک معنوی 

بسیار راهگشا ست .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

اتفاقا خیلی سفارش شده ک هر  روز بخونید 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

ای چیا رو به رو خودت نیار زیارت عاشورا ثواب داره خیلی خوبه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
خیررر تولی و تبری جز دین ماست تولی یعنی دوست داشتن و تبری یعنی اعلام برائت از دشمنان دین لعن اعلان ب ...

من خیلی اونطوری واجبات رو انجام نمیدم

فقط نمازم سروقت هست و زیارت عاشورا هم میخونم هرشب

حجابم معمولیه با مانتو شال میگردم ولی خب علاقه قلبی دارم به امام حسین

نه ابدا 

علامه امینی بعد از وفاتشون پسرشون خواب میبینه بهش میگه بابا اونجا چه عملی نجات دهنده هست؟؟گفت ای کاش روزی بجای یکبار چندبار زیارت عاشورا میخوندم

بخون عزیزم والتماس دعا 

حسین جانم 🌺

من خیلی اونطوری واجبات رو انجام نمیدمفقط نمازم سروقت هست و زیارت عاشورا هم میخونم هرشبحجابم معمولیه ...

خیلی خوشبخت هستی 

خیلی سعادت داری 

که نماز اول وقت و زیارت عاشورا 

نصیبت شده 

هر دوش دو بال بزرگ پرواز هست 

هدایت نعمت بزرگ خداست 

همون نماز نواقص و کاستی هات رو هم کم کم اصلاح می‌کنه ..

شک نکن ‌

بابت توفیقاتت خدا رو شکر کن 

التماس دعا 

خواهش میکنم 

وقتی زیارت میخونی این کاربر حقیر اگر یادت بود 

یاد کن و از خدا بخواه 

ظهور منجی رو نزدیک کنه ...

ممنونم 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خیلی خوشبخت هستی خیلی سعادت داری که نماز اول وقت و زیارت عاشورا نصیبت شده هر دوش دو بال بزرگ پرواز ه ...

نه عزیزم من خیلی هم اتفاقا انسان گناهکاری هستم تا دلت بخواد زیر قول هام زدم😭😭💔💔

چشم حتما