من خیلی وقته اینستاگرام نداشتم دو روزه نصب میکنم بعد دوباره به یک بهانه ای ازم اطلاعات بیشتر می خواد درحالی که من ثبت نام با ایمیل رو انتخاب میکنم، حالا امشب پو... فیو...ز شده میگه نه تنها شماره همراه بلکه از خودت فیلم بگیر ما بفهمیم آدمی، هررررررررگززززززز، همینم مونده به اینستای اجنبی عکسمم نشون بدم، یعنی چی، چرا باید بدونه که این حساب دقیقا صاحبش کیه؟ اسم واقعیش چیه، چهره اش چیه؟
اصلا به تو چه که می خوای چهره ی حقیقی همه ی حسابها و اسم و شماره و همه ی این مزخرفات رو بدونی، تازه اولشم رسما میگه من از اطلاعاتتون سوء استفاده میکنم، میدم به شرکت های تبلیغ کننده، ممکنه شماره تون رو بدم به کسایی که نفع می برن، همه اطلاعاتتون رو می فروشم، تو ووو غلط میکنی، تو گوووو،،،، ه می خوری، اجنبی اشغال، اطلاعات دزد، من اصلا گور تو رو کندم، رید*م توت که تو می خوای آدم بودن منو ثابت کنی، به من مشکوکی، مگه مغز خر خوردم، عکس و فیلم بهت بدم، حاضر نمیشم دیگه نصبت کنم، ای کاش یه روزی یه کشوری به غیر از ایران یه بمب اتم بندازه آمریکا و اروپا رو منفجر کنه با آدماش که همشون پفیو.... ز و اشغال و دزد و کثافتن،تا دل من خنک شه 😡😡😡😡😡😡😡