2777
2789
عنوان

شوهر خسیس دم عید

317 بازدید | 19 پست

سلام من شوهرم درآمدش خوبه اما همیشه موقع خرید و دادن پول بداخلاقی میکنه و میگه همیشه تو میخری دم عید اما من میگم توهم بخر نمیخره خودش الانم نمیده خیلی ناراحتم از دستش  خیلی توهین میکنه

چیکارش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر کن درآمدش خوبه من پونصد تومن دادم ماهیتابه که ماهیتابه هام خراب بودن مجبوربودم بخرم الان از ترسم حرفی نمیزنم نکنه شوهرم بهم بپره که پول هدر دادم چون درآمدش خیلی کمه ونمیتونیم چیز غیر ضروربخریم 

نظرشمام محترمه

شوهرت خسیس نیست فک کنم سرکار برا پول درآوردن زجر میکشه و خیلی قدرشو میدونه من یکی از نزدیکام از وقتی ...

خب همه میرن سرکار

اما خب میریم کار میکنیم ک خوب زندگی کنیم 

اگه نخوایم خرج کنیم پس پولا رو چی کنیم

سالی چند دست لباس میخری؟ لباسات معمولا چند قیمتی ان؟ درآمد شوهرت نسبت به خرید هات چجوری میسنجی؟ اینج ...

مانتو سالی به بار همه چی یه بار دم عید کلی خرید  میکنم در طول سال لباس در حد روسری شاید یا لباس خانه

نه زیاد گرون نه ارزون اما دختر با برنامه ای هستم 

درآمد شوهرم خوبه خداروشکر الان میدونم داره اما همش میگه نیست تو دردسری نداری همش تو میبری عیدی رو گفتم تو به غیراز حقوق کار آزاد داری دستت هست چرا خرج نمیکنی برا خودت دلش نمیاد خرید کنه برا خودش بعد میگه تو میخری 

مانتو سالی به بار همه چی یه بار دم عید کلی خرید میکنم در طول سال لباس در حد روسری شاید یا لباس خانه ...

خب با این تفاسیر حق با شماست قطعا. 

بگو ماهیانه برات پول بزنه برای عید دیگه میتونی خودت پس‌انداز کنی بخری. 

خب همه میرن سرکاراما خب میریم کار میکنیم ک خوب زندگی کنیم اگه نخوایم خرج کنیم پس پولا رو چی کنیم

قبلا اینطور نبود همه چی دست خودم بود از روزی که درآمدش بهتر شده اینطوری میکنه پول نمیده پس انداز بدیم  سکه یاطلایی به زور میزاره تو حساب  آخرم بی ارزش میشه قبلا می‌دادیم طلا تا تونستیم خانه بخریم