2777
2789
عنوان

تبعیض تا کی اخه🥲

591 بازدید | 34 پست

من میخام یچی بگم نمیدونم حقو میدید ب من یا نه ولی من سرما خوردم و باردارم بعد امروز ب مامانم گفتم خیلی دلم اب میوه طبیعی میخاد خلاصه ک هم ۶ تا هویج بود هم ی کارتن سیب ک اگه میخاست اب ۶ تا سیبم بگیره با هویجا دوتا لیوان ابمیوه‌ میشد... 

اصلا نگفت بذار اینجوزی برات درست کنم  گفت هویج نیست کمه  خلاصه منم چیزی نگفتم عصرم پول دادم ابجیم بره ابمیوه بگیره برام چون بچه بود یادش رفته بود کیک خریده بود😂 

ولی‌من خیلی ناراحت شدم درصورتی ک داداشم ک ۱۷ سالشه کافیه لب تر کنه ابمیوه میخام مامانم حتی  شده خیارم قاطی کنه قاطی بقیه میوه ها 😂ی ابمیوه میگیره برا داداشم... انگاز مثلا دختر از لب جوب پیدا شده🥲

خیلییییی ناراحت شدم ب روشم نیوردم ولی خدا خدا میکنم شوهرم فردا از ماموریت بیاد هرچی میخامو‌از اون بخام 

اصلا خدا هیچکسو ی شبم بدون‌شوهر نکنه🥲

چند سالته؟

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی میخوامو از اون بخوام🙄

خب بلند شو برو خونت واسه خودت آبمیوه بگیر،منتظر بقیه هم نباش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
۲۶ سالمه

یکم به خودت بیا واسه یه آبمیوه؟

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻