2777
2789
عنوان

اجرای مهریه ازطریق ثبت وهم دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 20 پست
چجوری توقیف کردی ؟ ینی چجوری فهمیدی چی داره مال و اموال؟ وکیل گرفتیچندروز طول کشید توقیف کردی منه خر ...

جوآب بده لطفا

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

جوآب بده لطفا

خنگول چرابخشیدی.من اول رفتم محظری ک عقدکردم نامه دادبردم اداره ثبت اسناداستعلام گرفت دیددوتاماشین صفربنام شوهرمه نامه روبردم پلیس راهورماشیناشو توقیف کردم حسابابانکیشم مسدودکردم الانم‌میخام ازطریق ثبت برایک سوم حقدقش اقدام کنم

حسبی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری توقیف کردی ؟ ینی چجوری فهمیدی چی داره مال و اموال؟ وکیل گرفتیچندروز طول کشید توقیف کردی منه خر ...

خنگول چرابخشیدی..وکیلم کجابود..اول رفتم محظری ک عقدکردم نامه دادرفتم اداره ثبت استعلام گرفت دوماشین بنام شوهرم بودتوقیف کرد وحسابابانکیشم مسدودکرد

حسبی الله

خنگول چرابخشیدی..وکیلم کجابود..اول رفتم محظری ک عقدکردم نامه دادرفتم اداره ثبت استعلام گرفت دوماشین ...

خیلی زرنگ بودی آفرین 

من حساب مالی دارم ازش نمیشه با اون پیگیر شم

خنگول چرابخشیدی..وکیلم کجابود..اول رفتم محظری ک عقدکردم نامه دادرفتم اداره ثبت استعلام گرفت دوماشین ...

ببیم ۳۰ تا سکه و ۱۰۰ م پول ب اسمم زده ولی مهریه نیست 

اداره ثبت توقیف کرد؟حساب بان‌کی‌شو چطور