2821
2789
عنوان

تپش قلب زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 44 پست
منم پرانول قبلا چندسال پیش خوردم واسه استرس ..ولی جدیدا ..بابونه شیرازی میخورم از عطاری بخر ..قرصای ...

میخوام بزارم کنار 

الان خوردم پرلنول واسنترا رو دپاکین شباهس

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

من از استرس همیشه تپش قلب دارم افسردگی دارم استرس فکر خیال زیاد میکنم 😔🥺

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تپش قلب داشتم و عمل شدمپرانول باعث میشه آدم اعتیاد پیدا کنه بهش و نخوری همینجوری تپش قلبت بالا م ...

نمیدونم چرااینطوری شدم

ادم استرسی هستم و استرس اضطراب دارم

این قرصارو دارم میخورم

نداریممثلاچی؟

عطاری داره

چای اعصاب 

یا بگو دمنوش بده برای رفع استرس و تپش قلب

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

نوارقلب واکودادی؟دکترچی گفت؟

نه رفته بودم مغزاعصاب برا میگرنم .ام ار ای وازمایشودادم بردم بهش . کمخونی وکمبودشدید ویتامین دی داشتم. نوارعصب چشم گرفت گفت میگرن و استرس هس

اینارودادبرام

نه رفته بودم مغزاعصاب برا میگرنم .ام ار ای وازمایشودادم بردم بهش . کمخونی وکمبودشدید ویتامین دی داشت ...

براهمون کم خونیته تپش قلبت قرص آهن بخورحل میشه حتمایه اکوهم بده

🤪

براهمون کم خونیته تپش قلبت قرص آهن بخورحل میشه حتمایه اکوهم بده

نوروبیون داده امپول ۵تا

یکیشوهفته قبل زدم یکیشم پس فردامیزنم

حتما برین دکتر،میشه بپرسم ضربان قلبتون چنده؟

خودمون دستگاه فشارسنج داریم خونه

رفته بودم مغزاعصاب ایناروداده

دوب دوب میکوبه

منم بخاطرکم خونی واسترس تپش قلب دارم یعنی کارم به جراحی میکشه؟داروچی مصرف میکردی؟

اول برین اکو و نوار  قلب بدین اگ ضربان قلبتون بیش از حد بود اون موقع برین پیش دکتر متخصص و راهنمایی میشین

بعضیا عین من تپش قلب داشتن دارو خوردن و خوب شدن ولی من به عمل نیاز داشت و عمل شدم..

خودمون دستگاه فشارسنج داریم خونهرفته بودم مغزاعصاب اینارودادهدوب دوب میکوبه

اگ تونستین حتما نوار قلب یا اکو بدین 

ضربان قلب یه انسان سالم بین ۶۰ تا ۱۰۰ هست اگ بیشتر بود تپش قلب دارین 

اول برین اکو و نوار قلب بدین اگ ضربان قلبتون بیش از حد بود اون موقع برین پیش دکتر متخصص و راهنمایی ...

چنباراکودادم میگن فقط ضربان بالاست قلب مشکلی نداره ولی واقعاخسته شدم ازشدت ضربان

🤪