2777
2789
عنوان

باردارها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 58 پست

من قبلا خیلی منظم ، خانم ، شیک ، خونه تمیز ، همه کارها روی برنامه 

تازه سر کار هم میرفتم

الان نه

البته الان بهترم ، ولی ماههای قبلی داغون بودم و همش استرس داشتم 

الان حساسم و زود اشکم در میاد 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توخلقم تنگه بااین فرق ک‌ یه پسرهفده ماهه دارم ک سراسرشوروهیجانه...ولی من  بیحووصله ...حتی  نمیتونم آشپݫی کنم...ولی ازلحاظ ظاهری مرتبم.ویه آرایش معمولی روحتی درازکش انجام‌ میدم

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

من الان خیلی وقتها دلم میخواد یه لباس گشاد تنم کنم! 

نرم و گشاد و راحت 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

من ك خيلي زياد ب خودم ميرسم وقتي ميرم مطب خخخ

كلي ارايش و موي صاف و لاك 

كلا بيرونم اينجوريم

ولي اونجاييم ك من ميرم

همه بي حس و حالن و ساده

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️نيلسا❤️❤️
جالبه...ولی حسش اصلا نمنیاد...نمیدونم چرااینجور شدم

عزیزم اگه اینطوری کنی روزات اصلا نمیگذره بادر کن یکم روحیتو خوب کن منم مثل تو بودم من دو ماه یکسره تو  خونه موندم ولی خریدامم میکردم به مامانم میسپردم . شنل و شال کلاه هم خریدم اونم بهدداداشم سپردم رفت خرید واسم قبل خریدن هم از تلگررام عکساشونو میفرستاد دقیقا هرچیزی که سلیقه ی خودم بودو انتخاب کردم😆 حتی سالگرد ازدواجمون بود نتونستم برم بیرون بازم به داداشم گفتم واسه شوهرم کادو خرید عکس فرستاد انتخاب کردم 😆باید یه جوری به روال عادی زندگیت ادامه بدی میدونم سخته روحیه ادم خراب میشه ولی میگذره این روزا باور کن سعی کن به خودت انرژیه مثبت بدی😍😍😍

منم باردار بودم مث تو بودم .یه بارم رفته بودم مطب خانونه یه لباسی پوشیده بود که شکمش از زیر لباس معل ...

😓😓😓 از اونایی که نافشون هم معلومه دستشونم میزارن کمرشون و گشاد گشاد راه میرن 😲 شوهرم همش میگه خداروشکر اون شکلی نشدی استرس خودمم بود میگفتم از همه بدتر میشم من خاستم چادر بدوزم 😂😄اما خداروشکر اونجوری نشدم

😐سابقه سقط دارم! دوبارم لكه ديدم. كيستم دارم

تازه دکترم گفته وای فا، گوشی تعطیل مضره....نتم نمیام...فقط تی وی... واقعا سخته.... خیلی هم نباید راه برم...

خدا کمکمون کنه

😓😓😓 از اونایی که نافشون هم معلومه دستشونم میزارن کمرشون و گشاد گشاد راه میرن 😲 شوهرم همش میگه خد ...

اخه خیلی بد اینجوری شکمتو بندازی بیرون 😁😁

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
😓😓😓 از اونایی که نافشون هم معلومه دستشونم میزارن کمرشون و گشاد گشاد راه میرن 😲 شوهرم همش میگه خد ...

😂😂😂😂منم اصلا مثل حامله ها راه نمیرم خیلی تعجب میکنم چرا اونطوری راه میرن😨😨😨😨همیشه قبلا فکر میکردم همه حامله ها انطوری میشن الان احساس میکنم اونا فیلم بازی مکنن پس چرا من اونطوری نیستم😂😂😂😂

عزیزم نباید خودتا بی حال نشون بدی 

بی حالی و بی حوصلگی مال بارداریه تازه اگه استراحت مطلقم باشی ولی سعی کن برخلاف جریان اب حرکت کنی تا روزا سخت نگذره به خصوص که ممکنه تا اخر بارداری خدای نکرده استراحت باشی سعی کن به اوضاع تو مسلط بشی

من سرکلاژ کردم قبل رفتن تو اتاق عمل ارایش کردم

بعدم که اومدم تو بخش همون ده دقیقه اول ارایش کردم خوابیدنی موهامم درست کردم روسریم از خونه رنگ شاد بردم سرم کردم اصلا روسری بیمارستانا سر نکردم با اینکه حالم خوب نبود وکلافه بودم از بیمارستان و عمل و داروی بیهوشی و گرسنگی بعداز عمل اما دیدم اینطوری فقط خودم اذیت میشم سعی کردم برخلاف بیشتر مریضاباشم تا سرحال بشم و همراهمم روحیه بگیره

از این دورانتون لذت ببرید و خوب استراحت کنیدو به خودتون برسید بعد به دنیا اومدن بچه وقتی واستون نمیمونه.من که بارداری خوبی داشتم ولی بعد زایمانم افسردگی گرفتم از بیخوابی و مشکلات بعد زایمان.با اینکه دخترم ۷۰ روزشه ولی هنوزم افسردگی رو دارم.