2777
2789

کم کم بزرگ میشه عزیزم نگران نباش همینجوریه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه یماهه هنوز وسطا هم نرسیده..نمیدونم خیلیا چجوری میگن یهفته ای میاد بالا

از بچه منم همینجوری بود هردو تا دندونش

اولش نیش کوچولو اومد بیرون تا چند وقت طول کشید کم کم بزرگ شد

الان حدودا سه ماهه میتونم بگم کامل بزرگ شدن

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

از بچه منم همینجوری بود هردو تا دندونشاولش نیش کوچولو اومد بیرون تا چند وقت طول کشید کم کم بزرگ شدال ...

وای طولانی چرا..من میگم برم آمپول بزنم بیاد بالا گناه داره خیلی اذیت می‌کنه ..ولی تعجبم یماهه هنوز البته یکی هم داره دوتا نیست هنوز

وای طولانی چرا..من میگم برم آمپول بزنم بیاد بالا گناه داره خیلی اذیت می‌کنه ..ولی تعجبم یماهه هنوز ا ...

نه بابا اذیتش نکن بذار روند طبیعیشو طی کنه

اصلا برا هیچیش عجله نکن بچه همه چیش سروقتش میشه

بابقیه بچه هام مقایسه نکن حتی دو تاخواهر برادرم رشدشون باهم فرق داره

درسته برا دندون اذیت میشن ولی دیگه خلقت خدا همینجوریه باید این اذیتارو بشن تا بزرگ بشن

به قول یه دکتری بچه ها تو سختی هاس که رشد میکنن

بچتون چند ماهشه؟

وقتی که خیلی بهونه میگیره خیار یا هویج بذار یخچال خنک که شد بده بهش میکشه رو دندوناش ارومتر میشه

من قطره استامینوفنم میزدم به دندوناش 

تو طول روزم با انگشتم روشون میکشیدم

حالا که یکم بزرگتر شده یکم راحت تره خودش خیلی حرص داره و میاد با حرص دندوناشو میکشه سر زانوم