2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۱۲ و نیم دخترم تعطیل میشه پیاده تا خونه میایم تمام مسیر حرف می زنه می رسیم خونه من میرم تو اتاق لباس عوض کنم ایشون پشت در وایمیسته هنوز حرف میزنه میرم آشپزخانه سراغ ناهار هنوز داره حرف میزنه کارا رو میکنم میشینم کنارش داره بقیه رو میگه

ساعت ۲و نیم میشه باباش میاد یا بقیه حرف ها رو میزنه یا از اول میگه

میگه میگه میگه تا موقع خواب 

و فردا 

روز از نو...

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وای ارزومه بچم حرف بزنه ۲سالشه هنوز حرف نمیزنه

میخوای من جاش حرف بزنم؟؟؟😅😅

اصلا نگران نباش داداش منم تا دو سال و نیم حرف نمی‌زد

بابام همش میخواست بهش تخم کبوتر و اینا بده 

الان جرأت نیست باهاش حرف بزنی هزارتا می‌ذاره رو دلت 😅

ساعت ۱۲ و نیم دخترم تعطیل میشه پیاده تا خونه میایم تمام مسیر حرف می زنه می رسیم خونه من میرم تو اتاق ...

ای دوووووورش بگررررررررررررردم مننننننن

درررررد و بلاش بخوره تو کاسه سرررررم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

فرشته س که تو داری عااااشقششششم 😍😍😍😍😍😍😍😍🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹😍😍😍

میخوای من جاش حرف بزنم؟؟؟😅😅اصلا نگران نباش داداش منم تا دو سال و نیم حرف نمی‌زدبابام همش میخواست ب ...

اخه کلمه هم نمیگه ب سیب میگه سی مثلا ب چیپس میگ چیس ب گوجه میگه جه ب نارنجی میگه گی😆 دراین خد مامان بابا هم میگه ولی نه که بخواد صدا بزنه مثلا پشت هم میگه باااااباباباباااا یا ماماماماماااا میمیمیمی ولی خرف انگلیسی رو میگه abcvyzو...

اخه کلمه هم نمیگه ب سیب میگه سی مثلا ب چیپس میگ چیس ب گوجه میگه جه ب نارنجی میگه گی😆 دراین خد مامان ...

احتمالا میخواد چند تا زبون رو با هم یاد بگیره 🤣🤣🤣

جا شکرش باقیه بمن نمیگه گی 🤣🤣🤣

احتمالا میخواد چند تا زبون رو با هم یاد بگیره 🤣🤣🤣جا شکرش باقیه بمن نمیگه گی 🤣🤣🤣

اره انگلیسی رو بهتر یلده بجای برو میگه goغلیظ و بالهجه انگار از ناف آمریکا اومده