2777
2789

دو تا دختر داره بزرگه 13سالشه، دو بار رفت و آمد خانوادگی داشتیم ی بار اونا دعوت کردن بعدم ما. الان باز دعوتمون کردن. آدم بدی نیست اما از این رفتاراش خوشم نمیاد مثلا واسه شوهرم گاهی اوقات فیلمای بدن نمایی زن می‌فرسته، یا تو جمع دوستانه خانوادگی که پسرعموهاش و زناشون هم بودن میگفت مثلا موز بخورین خوبه به منظور و بعد می‌خندید. شوهرم گوشیش همیشه ول رو زمینه اهل چیزی نیست بهش بگم از چیزی خوشم نمیاد دیگه تکرار نمیکنه. اولین بارم قبل اینکه من ببینم چیزی، خودش میگفت فلانیو میگم از این چیزا برام نفرست گوش نمیده

حالا بعد مدتهای زیاد باز دیشب دیدم فیلم ی زن ایرانی معروف رو فرستاده برا شوهرم

آخه مردی که دو تا بچه داره زشت نیست این رفتارش ک همش فیلمای اینجوری ببینه و حرفای ناجور بزنه؟ حس بدی دارم. شما ناراحت نمیشین از این چیزا ببینید تو گوشی همسرتون؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرت حرف بزن 

کم کم روابط رو قطع کن

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وای چقد بدم میاد از اینجور ادما 

بی شخصیتن 

من اصلا نمیتونم رفت و امد کنم وقتی طرف اینجوریه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

با جمله آدم بدی نیست مخالفم 

آدم مسمومی هست

کسی که واضح توی جمع اینا رو میگه مطمئن باشین پشت صحنه زندگیش خیلی چیزای بدتری هم هست!

مراقب زندگی تون باشین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

منم بدم میاد از اینجور آدمها که اینجور چیزها رو میفرستند!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اولاً که بله ناراحت میشم دوما خواهرمن خواهرانه دارم بهت میگم با این آدم رابطه اتونو قطع کنید فامیل هم نیست که قطع رحم و این چرت و پرتا که میگن خانواده حرمت داره نباید هر ننه قمری رو راه بدین توش هرچیزی یه قبحی داره نذار قبح خیلی چیزا تو خانواده آت بریزه این آدم ارزش رفت و آمد نداره

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.