2777
2789
عنوان

اونایی که نماز میخونن بیاین

218 بازدید | 26 پست

نخندین بهم تروخدا میخام ببینم شماها چطور نماز میخونین من هربار که میخام نماز بخونم شونصد بار باید وضوبگیرم چون باطل میشه همش عصبی میشم ...تو حالت عادی اینطوری نیستما ولی نمیدونم چرا هر بارنمازمو میشکنم ...قرصی چیزی هست بخورم 

نفخ یعنی ؟

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عصبی نیستی وسواس داری اونم بیش از حد

👁️⃤A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ 👁️⃤👁️⃤👁️⃤

شاید وسواس فکری گرفتی !؟ 

وگرنه اینهمه باطل شدن وضو عجیبه!

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

وسواس داری یا نفخ داری یا تکرر ادار؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅