2777
2789
عنوان

اگه روتین‌ پوستی دارین بیاین🎀

561 بازدید | 80 پست

میشه روتینتون رو برام بنویسید؟ و اینکه از سرم چجوری استفاده کنم؟ بعضیا میگن قبلش تونر بعدش مرطوب کننده بعضیا میگن ساده و باز شنیدم میگن ضد آفتاب بعدش....

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

ضدافتاب سی سی کرم 

سرم ویتامین سی 

ژل شست و شو 

ابرسان

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژل شستشو کرم واسه جوش ضدآفتاب یه قطره واسه جوش تونر که هر روز استفاده نمیکنم 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

ترتیب باید اینجوری باشه :

۱ میسلار یا پاک کننده

۲ شوینده

۳ تونر

۴ سرم ها

۵ ابرسان

۶ مرطوب کننده

۷ دور چشم

۸ ضدآفتاب 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

روتین صبح و شب دارم

محصولاتی که استفاده میکنم :

تونر

میسلار واتر

مرطوب کننده

اسپری آبرسان

اسپری ضدجوش

سرم ضد لک روز و شب

ضد چروک روز و شب

دور چشم

ضد آفتاب

بالم لب

ماسک خواب صورت و گردن

ماسک خواب چشم

ماسک خواب لب

اسکراب لب

شوینده

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

متشکرم💘

تیر زدی تو قلبم😂😂❤️

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

خانوما من با تونر لافارر جوش زیرپوستی زدم ....چرا یعنی به پوستم نساخته یا اینکه برون ریزی دارم بعدش ...

هر دوش ممکنه .

اولش برون ریزی عادیه ولی اگه بعد از یک ماه هنوز پوستتون داره بدتر میشه یعنی به پوستتون نمیسازه یا اشتباه مصرف میکنید

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑