2777
2789

مسافرت میرید 

از خونه دیگران به عنوان هتل استفاده نکنید.

صله ارحام یک بازدید مختصره 

نه چمدون رو اول عیدخونه دیگران باز کنن ۱۴ عید جمع کنن.

اَه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا با فامیلاتون رفت آمد دارید؟ ما خیلی روابطمون کم‌رنگ شده فقط درحد پدر مادر و خواهر برادر. اونم تازه اگه خواهر برادر نپیچونن

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ما هیچ وقت خونه کسی نمیریم مسافرت سالهاست شرایط مالی داشته باشیم میریم هتل در غیر از اون خونه خودمون 

من حتی برم شهر پدریم خونه برادرهام نمیره میرم هتل در این حد حاضر نیستم مزاحم دیگران بشم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ربطی به ماه رمضون نداره کلا دوره چتر شدن خونه مردم گذشته مگه ارتباط کاملا دوطرفه باشه یا خدای نکرده شرایط اضطراری پیش بیاد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دلت پره ها

از بس 

بعضیا رو دارن

من یک عصر میرم مهمونی میگم زود پاشم

زشت نباشه

در عجبم چطوری طرف رو ش میشه تو ماه رمضون میاد مسارفت اونم خونه دیگران

حتی به غیر از ماه رمضون هم خیلی زشت هست که یکی میره چند روز خونه یکی میمونه

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
واقعا با فامیلاتون رفت آمد دارید؟ ما خیلی روابطمون کم‌رنگ شده فقط درحد پدر مادر و خواهر برادر. اونم ...

ما که نه مثلاً از روستا میاد خونش همشهری ماس میاد خونه ما صبحانه ناهار میخوره خوب برو گمشو خونت یه بار اومد مهی می‌گفت میخوام برم منم گفتم خوش اومدی انتظار تعارف داشت😂

ما هیچ وقت خونه کسی نمیریم مسافرت سالهاست شرایط مالی داشته باشیم میریم هتل در غیر از اون خونه خودمون ...

خدا خیر دنیا وآخرت بهت بده

ربطی به ماه رمضون نداره کلا دوره چتر شدن خونه مردم گذشته مگه ارتباط کاملا دوطرفه باشه یا خدای نکرده ...

حالا اگه بگم این فامیل ما مارو خونش راه نمیده ولی خودش میاد 

تعجب میکنی