یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا با فامیلاتون رفت آمد دارید؟ ما خیلی روابطمون کمرنگ شده فقط درحد پدر مادر و خواهر برادر. اونم تازه اگه خواهر برادر نپیچونن
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
حتی به غیر از ماه رمضون هم خیلی زشت هست که یکی میره چند روز خونه یکی میمونه
کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نینیسایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ایویاف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
واقعا با فامیلاتون رفت آمد دارید؟ ما خیلی روابطمون کمرنگ شده فقط درحد پدر مادر و خواهر برادر. اونم ...
ما که نه مثلاً از روستا میاد خونش همشهری ماس میاد خونه ما صبحانه ناهار میخوره خوب برو گمشو خونت یه بار اومد مهی میگفت میخوام برم منم گفتم خوش اومدی انتظار تعارف داشت😂