2777
2789
عنوان

بعد از پانزده کیلو کاهش وزن با ویکتوزا بعد شش ماه دوباره شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی.. گلم شما از این آمپول استفاده کردی نتیجه گرفتی و عوارضی نداشت برات؟

اره عزیزم نتیجه گرفتم طبق تجویز دکتر برام عالی بود از شر چاقی راحت شدم تاپیک مو ب مو اجرا کنی تمام

اره عزیزم نتیجه گرفتم طبق تجویز دکتر برام عالی بود از شر چاقی راحت شدم تاپیک مو ب مو اجرا کنی تمام

سلام عزیزم ببخشید منم ویکتوزا دکتر داده ۲ روزه شروع کردم هیچ عوارضی ندارم دوز ۶ دهم میزنم میخواستم بدونم تو چند وقت چقدر کم کردین  تا چه دوزی استفاده کردین  ممنون

سلام عزیزم ببخشید منم ویکتوزا دکتر داده ۲ روزه شروع کردم هیچ عوارضی ندارم دوز ۶ دهم میزنم میخواستم ب ...

من عالی لاغر کردم حدودا ۱۴/۱۵کیلو تو دوماه باید خودتو اسهال کنی تاپیک هامو کامل بخون 

آخراش رسیدم ب ۲/۴ولی دیدم دوز رفته بالا ۱۵روز تزریق نکردم مجدد ۱/۲یا۱/۸ زدم 

خودم وحشتناک خوردم بعد قطع آمپول دوکیلو برگشت 

من عالی لاغر کردم حدودا ۱۴/۱۵کیلو تو دوماه باید خودتو اسهال کنی تاپیک هامو کامل بخون آخراش رسیدم ب ۲ ...

خیلی عالیه عزیزم مرسی که راهنمایی کردی من ۲۰ کیلو اضافه دارم اگر همین قدر که شما کم کردی کم کنم هم عالی میشه 

خیلی عالیه عزیزم مرسی که راهنمایی کردی من ۲۰ کیلو اضافه دارم اگر همین قدر که شما کم کردی کم کنم هم ع ...

کم می‌کنی عزیزم حتما آمپول ویکتوزا بخر ایرانی خوب نیست 

ویتامین و آهن هم طبق نظر دکتر بخور صورتت و موهات خراب نشود 

عزیزم بعد استفاده ازش چکاپ کامل هم دادی؟ کبد و قندتو چک کنی ضرری نداره امپوله؟؟

چربی داشتم و تنبلی تخمدان کاملا رفع شد 

آپاندیس هم عمل کردم گفتن بخاطر لاغری سریع بوده البته من قرص گلوریا خوردم