2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا دروغ نگفته همیشه جونم و قسم میخوره ختم کلامشه ولی این سری نمیدونم چرا اینجوری کرده شاید چون باردارم نمیخواسته ناراحت شم یا واقعا بی ارزش شدم جالب اینجاست که مامانش به من گفت 😓

تاحالا دروغ نگفته همیشه جونم و قسم میخوره ختم کلامشه ولی این سری نمیدونم چرا اینجوری کرده شاید چون ب ...

بابا شاید چون شرایط خیلی حیاتی بوده و می دونسته وقتی جون شما رو قسم بخوره بقیه باور می کنن این کارو کرده. کارشو تایید نمیکنما. میگم ینی فکر نکن تو براش بی ارزش شدی. خواسته طرف حتتتما باور کنه.

الانم بش بگو همچین چیزی رو شنیدم و ناراحت شدم. دیگه این کارو نکن. همین قدر واضح و مستقیم بگو. مردا حرف تو لفافه رو نمی فهمن😁

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
جون ننش رو قسم می خورم😠

ننش اومده به من این موضوع رو میگه فکر کن محرمش مامانشه نه من 

منم این دوروزه رو هرچی اومده طرفم پسش زدم گفت چرا پیشم نمیای گفتم به مامانت بگو بیاد پیشت والا

مردا چی میفهمن توروخدا😂

نگو این جوری. گناه دارن😁😁

ولی حتما باهاش حرف بزن. سوء تفاهمو برات رفع می کنه حتما. قیافه ناراحتم بگیر به خودت. حرفتم که زدی و گفتی ناراحت شدم بخز تو بغلش. کاملا تضمینی😃

نگو این جوری. گناه دارن😁😁 ولی حتما باهاش حرف بزن. سوء تفاهمو برات رفع می کنه حتما. قیافه ناراحتم ...

😂😂😂😂 اون که عشق بغله جایزه میشه براش که همیشه جونمو به دروغ قسم بخوره

ننش اومده به من این موضوع رو میگه فکر کن محرمش مامانشه نه من  منم این دوروزه رو هرچی اومده طرف ...

عزیزم فکر نکن تو رو محرم ندونسته. شاید به خاطر بارداریت مثلا خواسته ملاحظه تو بکنه و یه سری چیزا رو نگه بهت. هیچ وقت در مقابل مادرش جبهه نگیر که بدتر میشه اوضاع. بذار همیشه فکر کنه بین تو و مادرش همه چی اوکیه. احترام مادرشو نگه داری می ذارتت رو سرش

😂😂😂😂 اون که عشق بغله جایزه میشه براش که همیشه جونمو به دروغ قسم بخوره

منظورم اینه وقتی گفتی از دستت ناراحتم و اونم برات توضیح داد دلایلشو و آشتی نمودین، برو تو بغلش. حتما بهت میگه نه میخواستم ناراحتت کنم و فلان. تو هم میگی عزیزم مرسی که همیشه مواظبی من ناراحت نشم. بعد می خزی . جایزه ی این کارش باشه نه قسم خوردنش

عزیزم فکر نکن تو رو محرم ندونسته. شاید به خاطر بارداریت مثلا خواسته ملاحظه تو بکنه و یه سری چیزا رو ...

عزیزم مامانش یه بلاهایی سر من آورده که شمر این کارارو نکرده ولی من حتی یک بار جوابشو ندادم بیمحلی و قهر هرگز نکردم همیشه هم احترامشو گزاشتم میگم چون سنش بالاس این چیزا عادیه البته نصیحتهای مادرم هم تاثیرگزار بوده ولی این موضوع قلبم و شکسته

منظورم اینه وقتی گفتی از دستت ناراحتم و اونم برات توضیح داد دلایلشو و آشتی نمودین، برو تو بغلش. حتما ...

میدونم چی میگی این کارو کردم خیلی جدی بهش گفتم راست گفتن از دروغ مصلحتی بهتره باز هم اومد ابروش رو درست کنه زد چشمش رو هم دراورد به جاش یه دروغ دیگه گفت که مثلا درستش کرده باشه منم فقط نگاش کردم

عزیزم مامانش یه بلاهایی سر من آورده که شمر این کارارو نکرده ولی من حتی یک بار جوابشو ندادم بیمحلی و ...

میفهمم. اما بلخره مادرشه. هرررر چقدم ناحق باشه جون همسرت از جونشه. نمیتونه بپذیره بد کرده. از طرفیم تو رو دوس داره. گیر میکنه بین شما دوتا. می فهمم آدم بعضی وقتا جونش به لبش می رسه. اما انتقال دادن این چیزا به شوهرت چیزیو درست نمیکنه به خدا. بدتر میشه

میفهمم. اما بلخره مادرشه. هرررر چقدم ناحق باشه جون همسرت از جونشه. نمیتونه بپذیره بد کرده. از طرفیم ...

به خدا انتقال ندادم همیشه خودم و یه جوری آروم میکنم ولی نمیدونم چرا الان از ذهنم پاک نمیشه