2777
2789

بهترینا اول کنکورم بود. بعد انتخاب همسرم . مادرشدنم.

ولی بدترین انتخاب نمیشه گفت ولی یه جورایی دوست داشتم درسمو ادامه میدادم  سرکار میرفتم منبع درامدی داشتم

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدترین این بود که روحمو خونی ومالی کردمبهترین این بود که زود به داد دلم و روحم ریسیدمدررررررررد کشید ...

از خاکسترت ققنوس ایجاد شد و این خیلی ارزشمند

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
بهترینا اول کنکورم بود. بعد انتخاب همسرم . مادرشدنم.ولی بدترین انتخاب نمیشه گفت ولی یه جورایی دوست د ...

خداروشکر

انشالله همیشه زندگیتون در آرامش باشه

عزیزم می‌دونم خیلی سخته شما ک دلت شکسته برای ما هم دعا کن که خدایی نکرده آبروی کسی نره

چشم گلم 

خدایا  هیچ وقت پَرده از ابروی هیچ کس بر ندار ب حرمت ابروی بی بی فاطمه زهرا  علیه سلام

مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا 🍀🙂

سلام عزیزم خوبی برای ادامه ختم هستید ؟ متاسفانه حزب دوم از گروه چهارم یکی از دوستان کم کاری کردن از جز ۹ تا ۲۱ اعلام نکردن گفتم بپرسم شما اگه هستید که از امروز تا ۳۰ بخونید و البته هر چند تا که میتونید عقب افتاده ها رو تا من بقیه تقسیم کنم ببین گروه ها امروز خبرش بهم بده عزیزم 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

سلام عزیزم خوبی برای ادامه ختم هستید ؟ متاسفانه حزب دوم از گروه چهارم یکی از دوستان کم کاری کردن از ...

سلام عزیزم بله میخونم 

میشه بگی دقیقا کدوما رو بخونم

سلام عزیزم بله میخونم میشه بگی دقیقا کدوما رو بخونم

عزیزم یه دوستان زودتر اطلاع دادن 🥲

گفتن همش میخونن متاسفانه از جز۹ تا ۳۰ ناقص شده بود 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜