2777
2789
عنوان

پسر یازده ساله ام اهنگ رپ گوش میده

285 بازدید | 18 پست

پسرم تازه توی دی 11 سالش شده ولی با این حال خیلی چیزا رو میگه من و باباش میترسیم نمیدونم چیکار کنم توی کلاس زبانش دوستاش ازش بزرگترن و براش اهنگ های رپ میفرستند یک چیز هایی میخونه من بهش گفتم اینارو گوش نده گوشیشو گرفتم بیشتر لج کرد باباش هم سخت گیره از اول میگفت نفرستش کلاس زبان چون دختر ثبت نام میکنن ولی همه ی پسر عمو هاش زبانشون عالیه باباش اگه بفهمه اینطوری هم شده بیچاره میشم 

دیروز پسرم وقتی خونه نبودم داشت تلفتی با همکلاسیش در مورد چاقو کشی و پادری حرف میزد همینکه اومدم خونه سریع قطع کرد ولی من فهمیدم

دیگه گفتم حق نداری بری کلاس زبان خودت تو خونه بخون ولی میترسم هر کاری کنم باز همکلاسی هاش یه جوری میان باهاش حرف میزنن

توروخدا کمک کنید پسرم خیلی خوب و مودب بود الان نمیدونم دست تنهام واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راسته میگن با بزرگ تر و کوچیک تر از خودت  نگردا

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

خیلی غیر منطقیه کلاس زبانشو کنکل کنی

زبان خیلی خوبههه

اما الان احساس گندگی میکنه..زیاد سخت بگیری همجیو ازت پنهون میکنه..اهنگ رپ خوندن چه مشکلی داره اخه ..بچس خو

برای چاقو کشیه نگران باش!!

ببرش روانشناس

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

پسر خالم هم یازده سالشه اصلا تاحالا گوش نداده

چون گوشی نداره

روزی یک ساعت بهش گوشیو میدم بازی میکنع همین

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

کلاس زبان هم نره تو مدرسه خیلی چیزا رو میبینه و میشنوه

رپ هم توش آهنگ خوبی هست که برعکس این چیزا به چیزهای اخلاقی هم تشویق کنه ولی معمولا حاوی مسائل بزرگونه‌اس اما بهتر از اینه آهنگی رو گوش بده که به چاقوکشی و مواد تشویق کنه

به نظرم سعی کن با چیزهای دیگه سرگرمش کنی نری سمتشون دیدی نشد خودت برو سرچ بزن آهنگ‌ها رو گوش بده اونایی که بهترن رو بذار گوش بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم