2777
2789

من اولین بار بود یه چیزی رو انقدررررررر دیوانه وار هوس کرده بودم

ولی بخاطر قیمتش نمیتونستم دلم نمیومد تموم اکسپلورم پر شده بود از شکلات دبی میدونم خنده داره ولی من ورزشکارم هستم و دوتا بارداری انقد هوس نکرده بودم چیزی

ولی خب یدونه سفارش دارم از باسلام یه کف دست چهارصدتومن

این تاپیک برای اوناییه ک مث من هوسش کردن و میخوان یبار مزش کنن باید بگم شکلات نانی با طعم پسته ک اکثر سوپرمارکتا هستن از این شکلات دبی خوشمزه ترن به نظر من تنها فرقش تردی کناف داخلشه ک مزه خاصیم نداره

شکلات نانی پسته ای بخورید ب دبی فکرم نکنید بخدا

من خوردم خوشمزه بود دوست داشتم واقعا

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوردم خوشمزه بود دوست داشتم واقعا

خوشمزس ولی ارزش اون همه هزینه نداره وقتی مشابهش با قیمت مناسب هست و میتونه هوس رو برطرف کنه وگرنه شکلات در کل چیز خوبی نیست البته شکلات تلخ عالیه

دقیقا به نظر منم دبی چاکلت از اون چیزای اورریتد هستش که ادایی شده هیج طعم انچنانی نداره کلی شکلات خوشمزه تر و قیمت مناسب تر هست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

البته با این قیمت شکلات دبی نبوده

یه کپی از اون بوده

اصلیش که وایرال شد اصلا دست ساز بود و به پول خودمون بالای۳تومن میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !