2777
2789

من گل نرگس رو  دوست دارم و دوست دارم مهریم خاص باشه بنظرتون قبول میکنن پونصد تا رو به إۻافه چیررهای دیگه 

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه داری ازدواج میکنی شمااا ، مبارکهه

هنوز نه ولی در شرف دو تا خواستگارم ک  هردو منو پسند کردن  نمیدونم چ کنم

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

برای من 64تا مریم و64تا نرگس هم هست

جالبه

یه درصد فکر کن خدایی نکرده بخوای طلاق بگیری پونصد تا گل به چه دردت میخوره؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خاص بودن به چه قیمتی؟ اینهمه گل به چه کارتون میاد؟! 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

نمیدونم 

این چیزا سلیقه ای هست 

دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم ولی به نظرم یکم عجیبه مهریه رو گل و ... مینویسن اونم تعداد بالا 🥲 گل به چه دردی میخوره

خدایی نکرده طلاق بگیری و کار هم نداشته باشی اون گلا شکمتو سیر نمیکنن که 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

نمی فهمم... چیزی که قرار نیست به هیچ دردی بخوره رو چرا تعیین می کنین؟ اگه برای قشنگیشه که یه شاخه کافیه. 

الان جوگیر می شین.‌فردابه هر دلیلی ممکنه واقعا به مهریه احتیاج داشته باشین.حتی اگه احتیاج نداشته باشین هم کاش چیزی باشه که به درد یکی دیگه بخوره. مثل آموزش یا هزینه ی تحصیلی چیزی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نمیدونم این چیزا سلیقه ای هست دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم ولی به نظرم یکم عجیبه مهریه رو گل و ... م ...

نه گلم   اون سکه و غیره... جای خودش  پسوند مهریمم سکه باشه

هنوز نه ولی در شرف دو تا خواستگارم ک هردو منو پسند کردن نمیدونم چ کنم

بسلامتی مبارکا ،ندونستن نداره که پنچ جلسه پبش سه تا مشاور قبل ازدواج برین این چهارجلسه هم پیش هر سه تا مشاور اینطور باشه یعنی اول تک نفری  جلسه برین که میشه دو جلسه و بعد باهم میشه چهار جلسه،کلا اشم میشه دوازده جلسه پیش سه تامشاور بعد مشخص واضح میشه میتونین راحت تصمیم بگیرین ،بصورت سنتی نباشه شناخت از روی عقلانی بشه نه از روی احساس و سردرگمی

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.