2777
2789
عنوان

آپدیت HyperOS 2 برای Poco X6 Pro اومد

249 بازدید | 1 پست

نظرات منفی در مورد این آپدیت جدید رابط کاربری گوشی‌های شیائومی زیاد شنیده بودم و واسه همین شک داشتم که دانلودش کنم یا نه، چون همین دیروز آپدیتش برای گوشیم (Poco X6 Pro 5G) اومد.

می‌گفتن باعث میشه گوشی زیاد داغ کنه و باگ زیاد میشه (اما دقیقاً برعکس اینا اتفاق افتاد). ولی خب دلو زدم به دریا و دانلودش کردم (نزدیک ۶ گیگ آپدیت بود).

برخلاف همهٔ نظرات منفی، رابط کاربری گوشی خیلی خیلی روون‌تر شده (خودش از قبل با HyperOS 1 روون بود ولی حالا حتی بهتر هم شد).

قبل از این آپدیت، موقع بازی و کارهای سنگین، یه مقداری زود گرم می‌شد و دمای باتریش تا حدود ۳۷-۳۸ درجهٔ سانتیگراد و حتی بالاتر می‌رفت (با برنامهٔ CPU-Z می‌تونین لحظه به لحظه دمای باتری گوشی رو زیر نظر داشته باشید). باتریش هم که بد نبوده و نیست ولی اگه مدام ۲۴ ساعته با گوشی کار کنید طی ۹-۱۰ ساعت تموم می‌شه و باید دوباره شارژ کنید.

البته دمای از ۰ درجه تا حداکثر ۴۰ درجهٔ سانتیگراد برای باتری گوشی، طبیعیه و در این مورد هیچ جای نگرانی نیست (بازم میگم اگه فکر می‌کنید گوشیتون گرم یا حتی داغ می‌شه می‌تونید CPU-Z رو نصب کنید و از بخش Thermal دمای باتری رو زیر نظر داشته باشید). در مورد مصرف باتریش هم که خب واقعاً سخت‌افزارِ قدرتمندی داره نسبت به یه گوشی میان‌رده، و این انرژی زیادی از باتری می‌طلبه.

بعد از اینکه آپدیتش کردم و نزدیک به چهل دقیقه یا بیشتر Call of Duty Mobile بازی کردم، اولاً که دمای باتری با سرعتِ کمی زیاد می‌شد، و تا نیم ساعت اول بازی، نهایتاً تا ۳۳-۳۴ درجه رفت. و بعد در اوج بازی، تا ۳۶ درجه بیشتر نرفت و همونجا استپ کرد و حتی شروع کرد به پایین اومدن (مثل اینکه کنترل دمای بهتری هم پیدا کرده). باتریش رو هنوز کامل تست نکردم ولی چون موقع بازی درصدهای باتری رو هم زیر نظر دارم حس می‌کنم یه مقدار دیرتر خالی می‌شه ولی خب این باز جای تست داره اما از نظر دمای باتری و رابط کاربری خیلی بهتر شده.

از این ماجرا میشه دوتا نتیجهٔ اخلاقی گرفت.

اول اینکه همیشه به حرف دیگران گوشی نکنید؛ درسته مشورت گرفتن خوبه ولی بعضی اوقات ممکنه بقیه نظرات اشتباهی بدن یا ممکنه کسی روی برندهای دیگهٔ گوشی (اسم نمی‌برم) تعصب داشته باشه و بیاد در مورد شیائومی دروغ بگه (که اصلاً کار قشنگی نیست). پس همیشه تحقیق کنید به‌طور کامل (همراه با مشورت از افراد متخصص) و بعد کاری که خودتون مطمئن هستید درست هست رو انجام بدید.

دو اینکه اگه گوشیتون یه سری مشکلات جزئی داره، همیشه مشکل از سخت‌افزار نیست. شاید نیاز به آپدیت نرم‌افزاری داره و باید منتظر موند تا براش آپدیت بیاد (البته خب اینا رو برای گوشی‌هایی گفتم که براشون هنوز آپدیت منتشر می‌شه، نه گوشی‌های قدیمی که روند آپدیتشون متوقف شده).

و در نهایت هم اگر می‌خواید تمام مشخصات گوشیتون رو تماماً از سیر تا پیاز زیر نظر داشته باشید، CPU-Z رو نصب کنید.