2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی چیزی فک نکنم بتونم بخرم . فقط میخوام چند روز دیگه خونه تکونی کنم فعلا پسرم مریضه . شاید فقط برای پسرم یه دست لباس بخرم برای خودم هیچی نمیخرم

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

هیچی چیزی فک نکنم بتونم بخرم . فقط میخوام چند روز دیگه خونه تکونی کنم فعلا پسرم مریضه . شاید فقط برا ...

انشالله که بشه و بهترین ها بخری

پسرت هم انشالله زودتر خوب بشه

آره براش بخر بچه ها گناه دارن بزار ذوق کنن

انشالله که بشه و بهترین ها بخریپسرت هم انشالله زودتر خوب بشهآره براش بخر بچه ها گناه دارن بزار ذوق ک ...

فدات مرسی فعلا ۲۰ ماهش زیاد متوجه این چیزا نمیشه ولی حتمآ براش میخرم

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

فعلا فقط ی پیراهن بارداری و شیردهی سفارش دادم واسه زایمانم

عید خواهرم چه عیدی 

عید مال وقتی بود ک از لحظه سال تحویل تا روز ۱۳ همه جمع میشدن دور هم با دل شاد وسفره های رنگی خوش بودن هرروز خونه یکی و هرشب مهمونی 

الانکه ن دلمون شاده ن فکرمون ازاد 

به شخصه حتی دلم نمیخواد پامو از خونه بیرون بزارم و این ادمارو ببینم 

عید من وقتیه ک پسرمو بغل میکنم همین ک اونم نیاز ب چیتانو پیتانم نداره 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
فعلا فقط ی پیراهن بارداری و شیردهی سفارش دادم واسه زایمانمعید خواهرم چه عیدی عید مال وقتی بود ک از ل ...

واقعا هم ن دیگه دورهمی ن دیگه مهمونی ها مثل قبل نیست همه چشم و همه چشمی این چی گفت اون چی گفت 

ولی هنوزم باید سنت ها رو نگه داشت به بچه ها یاد داد و اونا خوشحال باشن