2777
2789
عنوان

هزینه های زایمان طبیعی تو مشهد🥲

5602 بازدید | 103 پست

بیمارستان خصوصی مهر میگه 17 میلیون با 3 میلیون اپیدورال

بیمارستان خصوصی مادر میگه 18 میلیون با 4 میلیون اپیدورال 

زایشگاه دولتی جوادالائمه میگه از 13 تا 16 میلیون 

بیمارستان دولتی امام حسین میگه 6 میلیون 

همین بیمارستان های دولتی تا چند وقت پیش نهایتا 3 میلیون میگرفتن ولی الان قیمتش فضایی شده 

تازه توی بیمارستان دولتی میگن تا لباس بخش رو خودت باید از بیرون تهیه کنی اکثرا هم توی بیمارستان دولتی هزینه بی دردی اپیدورال میگیرن ولی وریدی تزریق میکنن 😑😑😑

شما هزینه زایمانتون با بیمه و آزاد چقدر شد؟!

آزاد این قیمته ؟؟

سزارین چنده پس

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا 4سال پیش بیمارستان آتیه تهران رفتم 20تومن بود 

الان نمیدونم چنده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂