2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم ۴ سال دارمش استفاده میکنم کارام راه انداخته راضیم حتی نخش ک عوض میکنم زیر بغلم باش میگیرم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

کویین عالی بود من ده سال داشتمش بعد ده سال همین تازگیا از کار افتاد🤧

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من دارم فیلیپس

فیلیپس ک میگن فیکه و اصلا این برند بندانداز نمیزنه؟

بین فیلیپس،براون،کویین موندم 

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

کویین عالی بود من ده سال داشتمش بعد ده سال همین تازگیا از کار افتاد🤧

موهای کرک هم میبرد؟

من گرفتم ۴ سال دارمش استفاده میکنم کارام راه انداخته راضیم حتی نخش ک عوض میکنم زیر بغلم باش میگیرم

چ برندی عزیزم

موهای کرک هم میبرد؟

اره عالیه ولی از بقیه مارکا یه خرده گرون تره الان بقیشون ۷۰۰_۸۰۰ هسن نهایت کویین ۱۵۰۰ بود اخرین باری که قیمت کردم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

براون خیلی قدیمیه و خوب دستگاه من ک خوبه والا

دوستمم براون قدیمی صورتی داره عالیه دوازده سیزده ساله 

میترسم جدیداش بدرد نخورن نمیدونم چیکار کنم