2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بیخبر میاد

2002 بازدید | 82 پست

وای توی خونم بمب ترکیده انقد شلوغه الانم مادر شوهرم زنگ زده که داره با یکی از فامیلاش میادخونمون .آخه یکی نیست بگه زن حسابی آدم حداقل یه روز قبل خبر میده نه یکساعت مونده به اومدن😠😠😠.چکار کنم بایه بچه دوماهه.گریم گرفته😭😭😭😭😭😭😭😭

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسایلوبریز تویه اتاقی درشوقفل کن,کلیدم نزار رو در,پذیرایی واشپزخونه جم وجورشه بسه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش

اينجا جيكار ميكني با بد ييراه گفتن خونت رديف نميشه

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

مرتب نمیکنم بیاد آبروش جلو فامیلشون بره دیگه ازین کارا نکنه

اگه یه روزی نوم تو تو گوش من صدا کنه دوباره باز غمت بیاد که منُو مبتلا کنه به دل میگم کاریش نباشه … بذاره درد تو دوا شه بره توی تموم جونم … که باز برات آواز بخونم